Після виходу другого випуску проекту "Танці з зірками" на українському телеканалі "1+1" глядачі визначили найкращу пару. Так, на думку шанувальників шоу, є така пара, яка найбільше виділяється і повинна отримати почесний титул.

Варто відзначити, що глядачі проекту впевнені, що здобути перемогу просто зобов'язана пара популярного українського актора Павла Вишнякова і хореографа Юлії Сахневич, які здивували в другому ефірі запальним виконанням сальси.

Відео виступу вже опубліковано на хостингу YouTube.

Більш того, Вишняков і Сахневич підкорили не тільки телеглядачів, але й суддів проекту, які дуже високо оцінили їх постановку. У другому випуску шоу пара набрала 25 балів і стала лідером за оцінками журі.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

На сторінках танцювального проекту в соціальних мережах глядачі відзначили, що якщо люди будуть оцінювати пар не тільки виходячи з популярності, а відштовхуючись від техніки виконання танців, то перемоги гідні тільки Вишняков і Сахневич.

"Друзі, перемога у вас в кишені! Тільки вас бачу переможцями", — прокоментував у соцмережі виступ Вишнякова і Сахневич шанувальник шоу.

Вишняков і Сахневич

До речі, другий випуск шоу "Танці з зірками" приніс телеглядачам море позитивних емоцій, а виступ чудової Оксани Марченко і віце-чемпіона світу з латиноамериканської програми Дмитра Чапліна стало одним із найбільш яскравих і оригінальних номерів цього ефіру. Цього разу пара виконала ф'южн — мікс фламенко і самби.

Номер вразив своєю барвистістю, феєричністю, пристрасністю. Такою улюблену телеведучу її шанувальники ще не бачили: запальна і тому надзвичайно пристрасна іспанка, вона не просто виконувала свій номер — вона жила в танці.

Оксана Марченко в шоу Танці з зірками

Нагадаємо, що чемпіон WBO Oriental у легкій вазі Денис Берінчик (9-0, 6 КО) продовжує участь у танцювальному телешоу "Танці з зірками".

Як повідомляв портал Знай.uа, участь Оксани Марченко стала найкращою рекламою шоу "Танці з зірками".

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль шокувала глядачів шоу "Танці з зірками".