Популярна українська телеведуча Регіна Тодоренко у своєму Instagram-акаунті розповіла про те, що стала обличчям всесвітньо відомого бренду Calzedonia.

"Я ніколи не могла подумати, що одного разу стану обличчям цього бренду, Амбассадор якого, до речі, є одна з моїх улюблених актрис - Джулія Робертс. Я дійсно пишаюся початком нашого співробітництва з Calzedonia. Мені дуже близькі цінності бренду, сімейний дух цієї компанії, а сім'я - це найважливіше в моєму житті", - поділилася з підписниками телеведуча.


І додала: "Цю співпрацю з Calzedonia я б хотіла присвятити своїй мамі, яка завжди переживає, чи не замерзну я. Мама, знай, що тепер мені ніколи не буде холодно, тому що тепер я завжди буду в теплих колготках Calzedonia".

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще


Нагадаємо, відома українська телеведуча Регіна Тодоренко сама того не підозрюючи спровокувала цілий ураган новин про її цікавий стан.
Телезірка прокоментувала припущення журналістів в дуже гострій формі.

Регіна Тодоренко – одна з найпопулярніших українських блогерів. Зірка активно висвітлює деталі свого життя і творчості на сторінці в Instagram.

Як виявилося, Регіна Тодоренко ще й майстер інтриги, адже знаменитість збентежила незвичайною заміткою, спровокувавши хвилю чуток про її вагітність. Про це стало відомо завдяки повідомленням в українських ЗМІ.


Як повідомляв раніше Знай.ua, відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто виставляє забавні фото на свою сторінку в Instagram і ділиться з фоловерами веселими випадками. Так, на цей раз артистка показала смішний знімок, позуючи в образі страшненької подружки.


Також Знай.ua писав про те, що стало відомо, що у Москві пройшов урочистий вечір вручення премії Fashion People Awards 2018. Однією з переможниць у цьому році стала відома українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка прославилася за допомогою популярної програми "Орел і решка".