Нещодавно Кріштіану Роналду підписав контракт з італійським клубом "Ювентус". Однак нова робота не заважає йому відпочивати зі своєю коханою Джорджиной Родрігес.


Папарацці помітили футболіста і його дівчину на яхті на узбережжі острова Сардинія: парочка із задоволенням засмагала і купалася.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще


Нагадаємо, перед Чемпіонатом світу в Росії, який розпочався 14 червня, у Кріштіану Роналду було багато справ.

Тому особливо цінні моменти, коли футболіст може провести час вдома разом з родиною.
Про це повідомляють ЗМІ.

Роналду поділився в Instagram нової фотографією з коханою Джорджиною Родрігес і дітьми. Приводом послужив перший день народження його дітей-близнюків: Єви і Матео.

Відзначимо, що Кріштіану - багатодітний батько: він виховує 7-річного сина Роналду-молодшого, двійнят, яких йому народили сурогатні матері, а також дочка Алану Мартіну від Джорджіни.


Вперше про роман Роналду і Родрігес заговорили в грудня 2016, коли пару помітили під час футбольного матчу "Реала" з "Депортіво". Пізніше пара з'явилася разом в одному з модних салонів Мадрида і в паризькому Діснейленді. В кінці весни минулого року з'явилися чутки про вагітність Джорджіни, які пізніше підтвердив сам Роналду. І 12 листопада 2017 го стало відомо, що Кріштіану став татом в четвертий раз.


Як повідомляв раніше Знай.ua, форвард "Реала" і лідер збірної Португалії Кріштіану Роналду приємно здивував користувачів мережі, відгукнувшись на прохання дитини.


Російський журналіст Дмитро Смирнов на своїй сторінці в Twitter опублікував відео, на якому видно хлопчика в футболці Роналду, який плакав біля автобуса португальської збірної через те, що не встиг сфотографуватися з ним.


Також Знай.ua писав про те, що генеральний і спортивний директора "Ювентуса" Джузеппе Маротта і Фабіо Паратици вирушили в Мадрид, щоб оформити з Реалом трансфер Кріштіану Роналду.