Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість давала концерт в Лос-Анджелесі, а після вирішила ненадовго затриматися. Так, емоції артистки били через край і, мабуть, через це вона вирішила показати груди.

"Я люблю свою надмірну емоційність або просто навчилася з нею жити 😂 З нею весело. Ось вночі начиталася ваших коментів і написала нову колонку для @snc_russia . Завтра буде шумно. Напевно, найбільша моя відверта історія. Такі виходять тільки, коли вночі пишу. Написала, заснула. Вийшло поспати ще до 12. Зараз встану і поїдемо на океан гуляти 😍 Спробую менш емоційно, але не факт, що вийде 💋", - поділилася радістю Седокова. Реакція фоловерів виявилася неоднозначною: "На що схожі ці стислі губи?", "Це не зайва емоційність, а зайвий тестостерон....", "З дуром баба", "Повія вона і в Африці повія", "Не плутай емоційність з вульгарністю!", "Анюта, молодець! Ні дня без принад крупним планом.💋", "Навіщо надувати губи???це вже в минулому".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова зробила селфі в дзеркалі, показавши величезний букет троянд, а ще натякнула, що відправляється виступати в Лос-Анджелес. Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести. А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще