Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Артистка бере участь у популярному шоу "Танці з зірками". Нещодавно знаменитість показала скалічені ноги після виступу з букетом троянд і боїться, як би ніхто не зірвав її бутон.

"Мої ноги після вчорашнього «букета»🙈дожити б ... і не перетворитися в «бутон» після цих порізів! А то ще хтось зірве, не дай Бог😁#ladyле💋 #танціззірками #хтозверху #хтопротиблондинок", - пожартувала Нікітюк. Фолловери взялися коментувати побачене: "Леся акуратніше, ще 12 ефірів попереду )))", "У вас як не ефір так травми, тримайтеся, вам треба до фіналу дожити 😀 і виграти)))", "Колючки забули розрізати?😂😂😂 «терпи козак, отаманом станеш»☝️👍", "Ваш танець був цікавим😍 а з трояндами недопрацювали ваші костюмери😠 ви яскрава і сильна жінка💖 без вас це шоу буде не цікавим🎉 надіюсь костюмів з кактусами у вас не буде🌵 удачі", "Леся, Ви мій герой! Лікуйте ручку і ноги! Чекаємо нових отжигів у Вашому виконанні!💐😘🌹".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку. Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками". А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще