Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram дуже сумною новиною. Так, артистка посилено готувалася до виходу на паркет популярного шоу "Танці з зірками", проте так і не змогла виступити, адже сильно пошкодила спишу на одному з тренувань. Знаменитості довелося добровільно відмовитися від участі в проекті, адже вона не зможе робити ніяких фізичних навантажень ще пару місяців.

"Я нічого не викладала, так як настрою особливо не було 😬 А ще мені дуже хотілося побачитися з вами в ефірі і здивувати вас. Я багато тренувалася і готувалася до проекту, але не завжди в житті все відбувається за нашим сценарієм. Два тижні пекельного болю, уколи, блокади в хребет і нерозуміння того, що відбувається - не найприємнішє, відверто кажучи, проведення часу. І якщо чесно, я навіть зраділа, коли дізналася , що у мене перелом поперечних відростків двох хребців, так як, по-перше, все стало на свої місця ;) по-друге, мене перестали звинувачувати в симуляції, що не дуже приємно і прикро 😂, по-третє, я зрозуміла, що все-таки моя витривалість і працездатність, як у Термінатора :)))) а по-четверте, це не так небезпечно, як звучить на перший погляд !Я відразу ж полізла в Гугл (який все знає😂) читати симптоми 😩 І все виявилося, як «з моїх слів записано вірно». Симптоматика схожа з забоєм і защемленням, хоча при першій блокаді доктор відразу сказав мені зробити МРТ, СКТ, так як щось запідозрив, але це «щось», на жаль, не візуалізувалося ні на рентгені, ні на МРТ. Звичайно ж, я сподівалася на забій, на блокаду 😂і на перемогу☺ 😂 Але коли ніякі знеболюючі не допомагали, я зрозуміла, що все не так весело і все-таки зробила КТ. І ось розкрита таємниця золотого ключика 😂 добре , що у мене там не відкритий, а закритий перелом😂 Все це тимчасово, але в найближчі пару місяців я буду поганим танцюристом, якому заборонили будь-які фізичні навантаження і якому, в даному випадку, теж щось заважає, але не яйця 😂♀️😢 величезне Спасибі всім за підтримку!!! Я не думала, що так багато небайдужих❤ І мені дуже шкода, що не змогла порадувати вас своїми танцями в цьому сезоні. Значить, порадую піснями! обіцяю ❤️", - засмутила фоловерів Камінська.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася з фоловерами спільним знімком з телеведучою Лесею Нікітюк в Instagram. Також знаменитість показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці. А ще артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще