Відома українська співачка Тіна Кароль дуже активно веде свою сторінку Instagram і часто показує фанатам знімки з життя. Нещодавно знаменитість виступила з дуже ніжною композицією, а її підтанцьовкою стала маленька дівчинка в тілесному боді. Фолловери одразу ж побачили сліди плагіату: роками раніше це була фішка популярної австралійської співачки Sia.

"Ніжності вам у Стрічку! I’m sending tenderness to your feed! #материнськалюбов", - зворушливо підписала відео Кароль. Шанувальники помітили недобре: "Все круто, у Вас чудовий голос але часто в постановках номерів то Beyonce lemonade видно, то sia від пошестей, звісно, моя думка суб'єктивна але співачці вашого рівня це йде не на користь.", "Плагіат звичайно жорсткий", "Круто заспівала! Але та дівчина там взагалі не в тему! Вона тільки заважала і бісила", "Злегка здерли. Але ми зробимо вигляд, що не помітили😅 у нас же прийнято вважати глядача дурнем.", "Це ти за Sia повторюєш?)) весело", "Що за закос під Sia?)".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Тіна Кароль з сином Веніаміном знялися в дуже зворушливій чорно-білій фотосесії на тлі моря. А ще знаменитість вирушила на презентацію VOGUE Art Issue в яскраво-помаранчевому платті. Дизайнерське рішення прийшлося не до смаку фанатам артистки.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще