Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна дуже активно веде свій аккаунт Instagram і канал на Youtube. Знаменитість бере участь у популярному шоу "Танці з зірками", де у неї з'явилося безліч фанатів. Так, артиска вирішила розкрити п'ять таємниць свого останнього виступу, подякувавши таким чином своїм прихильникам за підтримку.

"П'ять невідомих фактів про другий ефір #танціззірками САМБА :::::::::::::::: 💃🏻 Подушка, з якою мені було придумано танцювати весь номер, була пришита ( я не жартую!) до мого волосся!!! На першому фото видно, як на потилиці наплетена потужна основа з кісок. Вчора мене практично не було в грін румі, бо до мого виходу подушку пришивали, а потім знімали з кріплень!!! Фух!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 💃🏻 Це був ДУЖЕ складний танець технічно! Ускладнили Максюшка з Оленою його ще й двома трюками, що йдуть один за одним!!! @maksleonov212 @alena_shoptenko , можна я не буду думати, що ж нас чекає далі??? 💃🏻 Ми присвятили цю самбу тим рокам, коли багато хто з вас прийняли моє існування в своїх телевізорах! Часу, коли було безтурботно і весело! Коли всі комплекси і невдачі ховалися під жартами і пустощами - моєї молодості на телебаченні , «Підйому», самоіронії і куражу! Юрочка @gorbunovyuriy , я неймовірно вдячна тобі, що ти ТАК підтримав мене в цьому номері! Без тебе він був би неповноцінним! Люблю тебе до неба!!!!!!!!!’! 💃🏻 Сказати, що п'ять годин тренувань в день знищують фізично та морально - це нічого не сказати! На моєму тілі намазано одночасно три види мазюшек - від гематом і ударів, від м'язового болю і заморожування на зап'ястях , тому що від кількості повторення підтримок мої зап'ястя просто оффффігіли за цей тиждень ! Але це не скарги заради, а заради визнання - напередодні ефіру стрибок ніяк не давався, і я виходила на паркет з відчуттям, що не застрибну .... Макс @maksleonov212 спасибі тобі, що завжди впевнено вселяєш в мене віру, що все у нас вийде!!! 💃🏻 Леся @lesia_nikituk сказала, що у мене немає целюліту! Що вона все докладно розглянула! До біса всі удари - заради такого визнання варто було йти у проект 😂 Все чесно буду вам тут писати - В ПОДЯКУ за таку потужну підтримку , мої малята!", - поділилася цікавими фактами Єфросиніна.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Маша Єфросиніна присвятила свою творчість всім працюючим мамам. Ще знаменитість розповіла все про те, як доглядає за волоссям. Також артистка бере участь у популярному проекті "Танці з зірками", де її партнером став танцюрист Максим Леонов. Так, Маша вирішила поділитися першими враженнями від шоу.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще