Крістіна Орбакайте показала свій ідеальний ранок з усіма дітьми.

Зібрати всіх дітей разом Крістіні буває дуже важко. Її старший син, Микита Пресняков, вже одружився і живе зі своєю дружиною окремо. Середній син, Дені Байсаров, навчається в Англії, тому також нечасто буває вдома. Під батьківським крилом залишилася тільки 6-річна Клава Земцова.

Фотографією з Микитою, Дені і Клавою Христина поділилася зі своїми підписниками:

"Щасливий ранок мами! Синочки і лапочка дочка", — підписала фото артистка.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Раніше повідомлялося, що під час прощальної вечері, яку влаштувала Алла Пугачова, фотографи зловили п'яних Ігоря Ніколаєва і Крістіну Орбакайте.

Відомий співак Ігор Ніколаєв здивував шанувальників дивним фото на своїй сторінці в Instagram. На фото музикант позує разом з Крістіною Орбакайте.

"Коротко про сьогоднішньому вечорі: до побачення, літо... або... до побачення, Юрмала! Спасибі Аллі Пугачовій за дивовижну прощальну вечерю!". Артисти вирішили за святковим столом попрощатися з Юрмалою і літом.

Одним словом, російські артисти напилися перед від'їздом з Юрмали, зробили висновок підписники. Судячи з перекошених обличь на знімку, прощання не обійшлось без міцних напоїв, відзначають шанувальники.

Віддані фанати творчості артистів захопилися життєрадісним фото і побажали Ігорю і Крістіні творчих успіхів. Інші користувачі знайшли привід пожартувати над зірками. "Крися страшна як гріх", "Добряче напідпитку", "Фото невдале!", "Кріс пьяненькая", "Христина тут, просто жах". Користувачі відзначили, що Ніколаєв на тлі Орбакайте виглядає набагато краще – артист вирішив приховати п'яні очі сонцезахисними окулярами. "Ніколаєву в окулярах краще, а Крістіна окосівша", - підкреслили підписники.

Нагадаємо, інтим за образу: як Орбакайте мстить матері в ліжку з Галкіним.

Як повідомляв Знай.ua, Орбакайте показала маленького клона Пугачової.

Також Знай.ua писав, Орбакайте розповіла про складні стосунки з дочкою.