Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість ще й знялася в проекті "Замуж за Бузову", не покидаючи надії знайти кохання. Так, артистка зізналася, що її життя зараз схоже на якийсь блокбастер, правда зробила це за ґратами в дивному короткому вбранні.

"Я все життя мріяла зніматися у великому кіно, але зараз у мене таке відчуття, що моє життя - блокбастер, де я - головна героїня. І як би хотілося, щоб зараз до мене підійшов режисер, сказав, яка сцена далі, а в підсумку був би happy end. Але режисера немає. Все це відбувається зі мною наяву. Настане момент, коли я вам все розповім, але поки, я, мабуть, залишуся просто спостерігачем...", -вирішила написати філософську думку Бузова. Фолловери ж взялися коментувати побачене: "Що за лайно ти пишеш?героїню з себе корчиш, деякі люди по справжньому страждають а у тебе блокбастер (", "Велике кіно?😱скрізь насрати зібралася.постаріло личко ,оператори безсилі", "Вчить,вчить на Доме будувати стосунки,а сама зовсім не вміє.", "Бузова кончена! Приклад, як не треба жити...👍👍👍", "Переграє схоже. Загралася в ляльки.".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Бузова давала концерт в Ялті, показавши чергове фото з білому купальнику з готелю і зізналася, що сильно недосипає. Також знаменитість втомилася після виступу в Ялті і вирішила прилягти в купу квітів, нафарбувавши губи синім, однак щось пішло не так і фанати почали відправляти Ольгу в останній шлях. А ще артистка домалювала собі прес в фотошопі, проте так нічого і не зробила з грудьми.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще