Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість разом з популярною телеведучою Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week. Так, під спільним фото артистка звернула увагу на те, що Леся набагато вища на неї й вирішила пожартувати.

"Леська! Ти шо вища за мене???? Божечки ,де ж такого мужика знайти???? @andre_tan_official це було як в Парижі!😘", - зворушливо підписала кадр Полякова. "Не гнівайся, моя королева) У мене груди менші... і ще я не народжувала", - пожартувала у відповідь Нікітюк.

Фолловери теж не пройшли повз: "Дві супер блондинки", "Дві найкрасивіші дівчини України.Спасибі що ви є🙏😘", "Ви кращі блондинки України !" "боже, які красуні,моделі,супер,а ще обидві прикольнючі,з юморочком,вобщем класні😍👏👏👏".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку. Також знаменитість в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги. А ще Оля дуже зворушливо привітала з днем народження маму Світлану. Найріднішій жінці артистки 5 серпня виповнилося 60.