Скандальна українська виконавиця Ані Лорак і дружина прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва відривалися разом з Сергієм Лазарєвим під виступ Вєрки Сердючки (Андрія Данилка) на популярному фестивалі в Сочі.

Відповідне відео опублікував у своєму Instagram популярний російський співак Сергій Лазарєв.

Як відомо, у вівторок відбулося відкриття фестивалю "Нова хвиля" в Росії. Український виконавець Андрій Данилко, який виступає в образі колоритної Вєрки Сердючки, відправився на закриту вечірку з нагоди старту музичного конкурсу в якості спеціального гостя.

Зовсім нещодавно вся країна говорила про те, що Данилко припиняє існування проекту "Вєрка Сердючка", але при цьому він таємно виступив на заході в РФ, адже відвідування музичного конкурсу раніше ніде не афішувалося.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Лазарєв і Ані Лорак запально танцювали під знаменитий хіт Сердючки "Я не поняла", біля сцени також текст пісні підспівувала дружина Медведєва Світлана.

В коментарях фанати відзначили, що у Данилка після такого "концерту" можуть початися серйозні проблеми. Крім цього, багатьох здивували рухи Ані Лорак під час танцю, через які користувачі назвали її "дерев'яної".

Нагадаємо, що особисте життя українського артиста Андрія Данилка для багатьох таємниця за сімома замками. З того часу, як він почав виступати під псевдонімом Вєрка Сердючка, намагався уникати відвертих розмов. Але нещодавно один із суддів відбору на "Євробачення 2018" вирішив привідкрити завісу і поділитися планами.

Шоумен зізнався, що відпочиває зі своєю сценічною мамою, актрисою Інною Білоконь, яку він називає "близькою людиною".

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", відомий український артист Андрій Данилко, який завоював популярність завдяки образу колоритною Вєрки Сердючки, розповів, що деякі забезпечені росіяни часто запрошують його виступати на закритих заходах за кордоном - у Парижі або Швейцарії.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Андрій Данилко вже вкотре за свою творчу кар'єру, і як стверджує – в останній, попрощався зі сценічним псевдонімом і образом Вєрки Сердючки.