У мережі шанувальники скандальної української співачки Світлани Лободи опублковали на одній з її фан-сторінок раритетне фото співачки, на якому вона зображена разом з іншими екс-учасницями знаменитої жіночої групи "ВІА Гра" Надією Мейхер та Вірою Брежнєвою.

На знімку Світлана практично невпізнанна - довге яскраво-руде волосся і зовсім інші риси обличчя здивували фанатів артистки. Як змінювалася зовнішність відомої співачки?

Лобода завоювала популярність публіки, як тільки вперше з'явилася на телеекранах у складі "ВІА Гри" у 2004 році.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Тоді Світлана запам'яталася фанатам рудою бестією з апетитною фігурою і цікавим обличчям. Незабаром після відходу з групи артистка почала сольну кар'єру і з тих пір її зовнішність почала стрімко змінюватися.

В даний час в артистці важко впізнати колишню вокалістку "ВІА Гри".Вона повністю змінила імідж, помітно схудла, а також, ймовірно, трохи підкоригувала деякі риси свого обличчя.

Раніше ми писали, що українська співачка Світлана Лобода, яка нещодавно народила другу дитину, зізналася в любові популярному російському співакові Дімі Білану.Про це вона написала в особистому мікроблозі. "я Люблю цього хлопця... його талант ....і глибину в очах", - написала Лобода під спільним фото з співаком. На знімку співачка притиснулася своєю пишними грудьми до руки виконавця.

Нагадаємо, Лободу завалили сексистськими жартами.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Лобода вивалила голі груди на Білана.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода помчала до Кіркорова.