Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість прорекламувала салон краси, в якому нарощує волосся. Фоловерам ж не сподобалося, що артистка додала надто багато фотошопу на обличчя, а ще занадто сильно стиснула маленьке кроленя.

"Друзі, в салоні краси arthair_irinakayli зараз проходить акція! Ловіть нову хвилю щастя і не забувайте про те, що Ви завжди повинні бути на висоті!💃🏼", - порекомендувала всім Волочкова. Фолловери ж взялися коментувати побачене: "Гроші закінчилися?? Реклама за рекламою(((", "Вам це не допоможе...Краще наростити в собі такі якості,як чесність,доброта,порядність і повага до людей!!!!", "Обличчя-фотожопа🤧 нігті лопатою в вологоьдских мереживах сфотошопити,на жаль,не можливо.", "Навіщо нарощувати, а ти сама збиткова, в живу тебе б побачити, так із страху інфаркт можна отримати", "Бідолахи..дожилися..волоссячко повилазило..тепер треба нарощувати..", "Бідний кролик 😢", "Нам реклама штучного волосся не потрібна, своє є, міємо і причісуюємося регулярно, а не раз на квартал, як Ви.".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі. Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Наряд для цього співачка обрала у своєму стилі: квітчастий і з глибоким декольте. А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.