Знаменитий український співак Олег Винник, який наразі є кумиром мільйонів жінок, поділився пікантною інформацією про секс за період його життя в Німеччині.

Про це він розповів в програмі "Зе Інтерв'юер", випуск якої опублікований на YouTube.

Артист зазначив, що коли він зустрічався з німецькими жінками, у нього ніколи не було з ними сексу на першому побаченні.

Згадуючи свій період життя в Німеччині, співак зізнався, що такого роду відносин у нього там не було. Більш того, він зазначив, що в плані особистих взаємин менталітет німців і українців кардинально відрізняється, і деякі моменти для нього самого були абсолютно "дикими".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Я працював у театрі, де дуже багато колег і всі були молодими. Звичайно, що будь-яких історій було багато, всього наслухався там... Ментальність зовсім інша, у них підхід зовсім інший, що стосується сексу, дружби, і стосунків. У них все по справі, вони все відмінно розділяють. Для мене це було дико", - розповів Олег.

Також артист додав, що "в Україні все по-іншому, тому що відбувається по-справжньому".

Разом з тим варто відзначити, що відомий український виконавець, співак року за версією премії "Золота жар-птиця" Олег Винник обожнює дражнити своїх фанаток-вовчиць новими знімками в Instagram.

Нещодавно він порадував прихильниць, заявивши, що готує спеціальний хіт до Дня /Незалежності України. Прем'єру пісні "Вишиванка" залишилося чекати зовсім недовго.

"Прем'єр єра нової композиції "Вишиванка" вже завтра! Чекаєте?", -заінтригував фоловерів Винник. Фанатки не змогли приховати радості: "Рахую хвилини..", "Бомбастичний красунчик, чекатиму", "Твої пісні завжди варті очікування!!!", "Олежка який. Ти гарний", "Я би все заради вас зробила і ще заради Таї ви супер !! Ніколи не покидають сцену такі як ві", "Люблю тебе!!".

Крім того варто відзначити, що нещодавно український продюсер Володимир Бебешко розповів, з чого починав свою кар'єру популярний співак Олег Винник.

Так, за його словами спочатку Винник записав кілька пісень, які були призначені для інтелігентної публіки, проте відразу ж після цього він записав свої поки найбільші хіти, які принесли співаку величезну популярність.

"Олег Винник приїхав в Україну з Німеччини. І я був першим, у кого він попросив допомоги, щоб розкрутитися. Я робив йому перший альбом - музику для інтелігентної публіки. І, здавалося, він добре записався. Але потім він записав прості пісні на кшталт, "Волосся пахне весною", "Ніно, з ким ти п'єш вино, з ким граєш в доміно". І ця музика полонила серця української публіки, а він здобув шалену популярність".

Олег Винник. Зе Интервьюер

Нагадаємо, Винник показав, чим займається у вільний від вовчиць час.

Як повідомляв "Знай.ua", Винника заскочили зненацька в улюбленому місці Іглесіаса.

Також "Знай.ua" писав, що жіночий улюбленець присвятив татуювання не тій вовчиці.