Колись король російської естради Філіп Кіркоров говорив на кожному розі про нібито «продовження дитинства» своїх дітей Алли-Вікторії і Мартіна-Христина, проте виглядає на практиці все зовсім інакше.

Так, днями співак разом зі своїми дітьми відвідав досить дорослий фестиваль «Нова хвиля» в Сочі. Багато шанувальників вкрай негативно відреагували в соціальній мережі на подібну витівку Кіркорова.

Філіп Кіркоров з дітьми на

Так, фолловери вважають, що малюки виглядають, наче зірковій батько використовує їх у ролі власних іграшок, а не улюблених чад.
Крім того, шанувальники побоюються, що на «Новій хвилі» психіці дітей може бути завдано серйозної шкоди, адже там періодично показують різного рівня відвертості естрадні номери.

Сам Кіркоров на сцені фестивалю виступав з композицією «Колір настрою синій» з напівголими дівчатами, з бюстгальтерів яких стріляли феєрверки. Погодьтеся, що це не найкраще видовище для маленьких дітей.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

При цьому Кіркорова розкритикували щодо того, що цей рік малюки повинні готуватися до початкової школи, щоб на наступний прийти вже підготовленими на необхідному для цього рівні. Такими темпами, переконані прихильники, діти не зможуть підготуватися з батьком, який постійно їздить виступати на фестивалях і всіляко там розважається.

Одразу ж усі підписники Кіркорова почали міркувати про те, як би добре жилося дітям і наскільки простіше протікало їх виховання, якщо б у них була мама. Філіпа Бедросовича попросили все ж задуматися про жінку в своєму житті, яка взяла б на себе таку важливу частину його життя, як виховання дітей.

Нагадаємо, Філіп Кіркоров прокоментував значення своїх слів про творчість української співачки Світлани Лободи.

Як повідомляв портал Знай.uа, Філіп Кіркоров оформив опікунство над крокодилом співачки Аніти Цой.

Також портал Знай.uа писав, що доходи Філіпа Кіркорова ростуть на очах: за останній рік він заробив стільки, що може сміливо записуватися у рейтинги найбагатших зірок РФ.