Чутки про роман Крістіни Орбакайте і Максима Галкіна ростуть, як сніжний ком. На цьому ґрунті користувачі почали шукати мотиви цього зв'язку.

Виявилося, що Примадонна мала необережність скласти заповіт. Заповіт Алла Борисівна склала в 2013 році, коли сильно хворіла. У тому ж році співачка купила ділянку на кладовищі. За цим заповітом все майно отримають Крістіна та її син Микита Пресняков.

Другому сину Орбакайте Примадонна не залишила нічого, не змогла йому пробачити бажання жити у Чечні. Орбакайте спробувала втрутитися, але її мати була непохитна.

В той же час Максиму у заповіті Алла Борисівна теж не залишила нічого, і пояснила, що Максим Галкін одружився на ній не через матеріальну вигоду. "Він і сам цілком забезпечена людина", - каже співачка.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Тепер мережу розбурхали чутки про роман Галкіна і Орбакайте. Користувачі знаходяться все нові "факти", про це навіть зважилися висловитися екстрасенси і астрологи.

Перші запевняють, що кохання між Орбакайте і Галкіним немає. "Вони, як два шматочки пазла. Ні та, ні інша сторона не збирається жертвувати вже наявним, але і хоче прихопити куш опонента. Крістіна має намір використовувати Галкіна, щоб після смерті матері добро у вигляді особняка і декількох машин преміум-класу не пішло на бік. А Максим також хоче ощасливити Орбакайте, щоб її частка спадщини перейшла до Гаррі й Лізі, про яких у заповіті Алли немає ні слова. Ними рухає шкурний інтерес", - говорять експерти.

А ось астрологи упевнені, що план цієї пари провалиться. Алла Борисівна проживе довге і повне страждань життя.

"Її старість буде затьмарена зрадою Крістіни. Вона забере Галкіна з сім'ї і Пугачовій уготована самотність. Це необачний заповіт, зроблений під впливом моменту, але співачка не стане його змінювати з принципу. Вона вперта, як і всі Овни", - пророкують астрологи.

Нагадаємо, покохав іншу: стало відомо про страждання Алли Пугачової.

Як повідомляв портал Знай.ua чому Крістіна Орбакайте ненавидить дітей своєї матері.

Також портал Знай.ua писав, Пугачова блиснула лисину перед камерами.