Російська актриса і дочка знаменитого Михайла Боярського вдруге стане мамою. Про це повідомили в пітерському Малому драматичному театрі, в якому грає актриса. Однак жодних деталей про вагітність зірки немає.

Варто відзначити, що у численних інтерв'ю зірка завжди зазначає, що сім'я для неї – це головне. При цьому Єлизавета поки ніяк не коментує інформацію про свою вагітність.

Єлизавета Боярська ретельно оберігає від сторонніх очей особисте життя, зате готова годинами обговорювати театр і мистецтво. Повідомляється, що Максим Матвєєв планує взяти творчу відпустку. Інсайдери впевнені, що в МХТ ім.Чехова, де працює актор, цей відпочинок зв'язали з майбутнім поповненням в його родині.

Як відомо, у Лізи і Максима Матвєєва вже є шестирічний син Андрій. Вони ретельно оберігали дитину від уваги преси, тому вперше шанувальники пари побачили обличчя дитини лише в 2017-му році. Поки батьки зайняті на зйомках або грають у театральних постановках, з Андрійком няньчаться Михайло Боярський і Лариса Луппіан, батьки Лізи.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Боярська пишається успіхами дитини. Актриса відзначає його вражаючі розумові здібності. Вона каже, що хлопчик вже вміє рахувати, читати і навіть говорить англійською.

Більш того, чоловік Боярської Максим готує сніданки для дружини і охоче публікує фотографії зі стравами в Instagram.

Незабаром Боярська також зможе відпочити. Як повідомили у театрі, де вона працювала, на жовтень вистав з її участю немає.

Нагадаємо, що Михайло Боярський висловив безцінну точку зору щодо гасла "Слава Україні", який захисник збірної Хорватії Домагой Віда прокричав на камеру.

Як повідомляв портал Знай.uа, Катерина Варнава позувала з короткими чорними волоссям замість довгих світлих і зізналася, що задумала тільки витівку.

Також портал Знай.uа писав, що українська топ-модель Аліна Байкова, яка живе і будує успішну кар'єру в США, поділилася з підписниками інтимними фото.