Зірка журналу для дорослих Playboy ростовчанка Марія Ліман таємно вийшла заміж ще на початку 2018 року, але тільки недавно про це дізналися її шанувальники. Пишної церемонії не було, але закохані офіційно узаконили свої стосунки взимку, а весілля вирішили зіграти влітку.

Проте робочі графіки чоловіка та дружини не збігаються вигідним чином, щоб у них з'явилося місце для організації свята. Ліман зізналася пресі, що в цьому році вони з чоловіком, швидше за все, весілля вже не зіграють.

Також модель повідомила, що обранець спокійно ставиться до її оголених фото в соцмережах. Однак при цьому сподівається, що дружина видалить їх, коли зможе стати «великою актрисою». Ліман насправді мріє про акторську кар'єру, тому зараз навчається на курсах акторської майстерності.

Однак свого чоловіка Ліман показувати не хоче, тому що дуже забобонна. У її житті не раз траплялися ситуації, коли її обранців намагалися відвести подруги або знайомі, тому в питаннях відносин модель особливо делікатна.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що гола російська Кардашьян знову надула кулі. Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дратувати чоловічу половину шанувальників на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість зробила селфі в купальнику, знову вибравши дуже маленький ліф. Фолловери ж помітили, що принади дівчини ніби з кожним разом збільшуються.

Ми також писали, що тигриця Ратаковськи в купальнику потрусила "вишеньками". Відома американська модель і актриса Емілі Ратаковськи обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Нещодавно знаменитість вирішила в черговий раз прорекламувати власний бренд купальників, вибравши для цього свій улюблений з леопардовим принтом. Так, дівчина виклала відео ідеальною фігурою, забавно подригавшись у кадрі.

Нагадаємо, Лобода шокувала знімком з досиліконової ери.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що гола Водонаєва розставила ноги і не знає, що робити з чоловіком подруги.

Також "Знай.uа" писав, що старенька Памела Андерсон має намір народжувати втретє.