Знаменита актриса, яка відома у всьому світу як Дейенеріс Таргаріен з легендарного серіалу "Гра престолів", розкрила секрет своєї краси, і як виявилося — це не косметика. Про це читайте в матеріалі Clutch.

Вже другий раз Емілія Кларк стала обличчям парфуму від Dolce & Gabbana. У зв'язку з цим вона дала ексклюзивне інтерв'ю для британського журналу Harper’s Bazaar, в якому відкрила всі таємниці своєї краси.

Актриса розповіла фанатам, що всі тоноксти догляду за собою вона перейняла у своєї матері, яка завжди приділяла велике значення зволоженню шкіри і не з'являлася на вулиці без SPF захисту.

Емілія в звичайному житті майже не користується косметикою і ніколи не вищипує брови. Вона каже, що готова користуватися всіма програмами по догляду за шкірою, лише б не наносити тон. Єдиний косметичний засіб, від якого вона не готова відмовитися - це червона помада.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Але найголовніший секрет краси актриси зовсім не в косметиці, а в шовкових наволочках.

"Вони не набагато дорожчі від звичайних, але різниця після сну на подушці з шовкової наволочкою від бавовняної – разюча. Шкіра під час такого відпочинку менше піддається тертю, а значить – на ній менше утворюється зморшок. Ще шовк приємно охолоджує, що позначається на зовнішньому вигляді вранці найкращим чином. Головне, стежте за тим, щоб вони, наволочки, завжди були чистими – так ви прокинетеся свіжою", — розповіла Емілія в своєму інтерв'ю.

"І якщо у вас коли-небудь були проблеми з кучерявими волоссям, то спати на шовковій наволочці просто необхідно", — додає зірка.

Дивлячись на Емілію Кларк розумієш, що всі секрети, якими вона із задоволенням ділиться – працюють. Вона виглядає природно і просто чудово без шарів косметики. Варто прислухатися.

Нагадаємо, Моніка Беллуччі в інтерв'ю журналістам видання Elle розкрила головний секрет своєї краси.

Як повідомляв Знай.ua, секрет краси простий! 70-річна модель розкрила, як їй вдається виглядати на 35.

Також Знай.ua писав, 43 виглядає на 18: знаменита жінка-підліток розкрила свій секрет краси.