У 60-х роках навряд чи хтось міг зрівнятися за популярністю з учасниками групи The Beatles. Британська четвірка збирала стадіони, а Пол Маккартні справедливо вважався одним із секс-символів свого часу.

Зараз 76-річний артист нечасто дає інтерв'ю, воліючи витрачати час на творчість. Нещодавно він все-таки поспілкувався з журналістами, розповівши їм про розгульний період власного життя. Як виявилося, під час розквіту концертної діяльності The Beatles Маккартні часто експериментував із забороненими речовинами. Одного разу вони з приятелем навіть побачили Бога.

"Він був величезний. У вигляді масивної стіни, верхівки якої я не міг розгледіти. Я стояв внизу і дивився на нього. Хтось може сказати, що це галюцинація, але мій друг Роберт теж бачив Бога. Ми з ним буквально відчували, що зіткнулися з чимось по-справжньому великим", - зазначив артист.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

За словами Маккартні, він захоплювався забороненими препаратами тільки по молодості, а після зустрічі з майбутньою дружиною Ліндою повністю змінив власне життя. Зокрема, зоряна пара почала захоплюватися вегетаріанством, присвячуючи весь вільний час благодійності та розвитку проектів по захисту тварин.

Коли в 1998 році дружина музиканта померла від раку грудей, це стало для нього справжнім потрясінням. Британець протягом багатьох місяців не міг впоратися з трагедією, а одного разу навіть бачив Лінду в парку в одяганні величезної білої білки.

"Якась частина мене просто відмовляється вірити, що цього не було. Мені просто хочеться думати, що я бачив Лінду", — поділився артист.

Протягом останніх семи років Маккартні щасливий у шлюбі з американкою Ненсі Шевелл. 20-річна різниця у віці анітрохи не бентежить закоханих, і тому вони намагаються проводити разом кожну вільну хвилину.

Нагадаємо, музиканти Пол Маккартні і Джон Леннон підписували складені пісні як Леннон / Маккартні, але шанувальники The Beatles все одно здогадалися, хто написав кожну конкретну пісню.

Як раніше писав Знай.uа Пол Маккартні підкорив соцмережі крутейшим відео.

Також портал Знай.uа повідомляв, що Рінго Старра посвятили в лицарі.