Спочатку Вітас поміняв стиль виконуваних ним композицій, а тепер замахнувся і на зміну образу. Поки що його фанати відгукуються про зміни з захопленням.

Раніше ім'я співака з українським та латвійським корінням Віталія Грачова можна було бачити всюди: на афішах, які повідомляли про майбутні концерті, на радіо. Його часто запрошували в якості гостя або експерта в різні музичні шоу, журналісти любили брати у нього інтерв'ю. Вітас підкорив навіть Китай, де від нього сходили з розуму місцеві жителі. Але його зірка згасла, співак не зміг прижитися в сучасному шоу-бізнесі, пропав з екранів і новин. Масштабних концертів виконавець більше не дає, а шанувальники засиділися в очікуванні нових хітів. Єдине, в чому «засвітився» співак – це судові розгляди після їзди в нетверезому вигляді і стрільби в повітря на Рубльовці.

Проте нещодавно співак вразив всіх своїми новими фото, на яких видно кардинальні зміни в зовнішності чоловіка. Передплатники відзначили, що Вітас трохи набрав ваги, а також поміняв колір волосся. Шанувальники відзначають, що йому так набагато краще. Тепер це не щупленький юнак, яким він був раніше, а статний чоловік. Сам Вітас відверто говорить, що на зміни пішов, щоб повернути собі колишню популярність.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, що раніше Вітас намагався повернутися в лад популярних і знаменитих, випустивши новий кліп. Однак критики негативно відреагували на його старання. Було відзначено, що в 39 років в образі інопланетянина і з зайвою вагою співак не виглядає привабливо. Пісня для кліпу була записана спільно з американським реп-квартетом Nappy Roots. До цього проміжок між випусками чогось нового у Вітаса склав два роки.

Раніше «Знай.uа» писав про те, що Світлана Лобода шокувала своїх фанатів фотографією, на якій вона виглядала, як двірник, уживший заборонені препарати.

Також «Знай.ua» повідомляв про зміни в зовнішності співачки Анни Семенович. Фанати були шоковані різким схудненням знаменитості, а деякі вважали, що це всього лише вдалий фотошоп. Співачка проігнорувала злобні коментарі і не видаляла їх.