На пісенному конкурсі "Нова хвиля" у Сочі артистка Ані Лорак всіляко намагалася здивувати фанатів. Але ні росіяни, ні закордонні прихильники не оцінили її старань – експерименти в один голос назвали невдалими.


Ані Лорак на "Новій хвилі"


Цікаво, що ще в перший день конкурсу співачка два рази змінювалася образи: вибрала відверту чорну сукню і строгий білий костюм. Новими "луками" співачка похвалилася на своїй сторінці в Instagram.


Перше вбрання співачка "вигуляла" на червоній килимовій доріжці фестивалю на честь його відкриття. Глибоке декольте і відкриті плечі нікого не вразили – принаймні, так стверджують користувачі. Все зіпсували дивні пришиті рукави, які особливо незграбно виглядали під час руху, повідомляє Politeka.


Образ співачка підкреслила довгими сережками і чорними босоніжками на масивних підборах. Не гармоніювала із образом і зачіска співачки, яка більше нагадувала немите волосся. А яскравий макіяж додав Лорак кілька років. А ось на закриту "білу вечірку" Лорак вибрала білий брючний костюм.

Популярні новини зараз
Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Піджак зі збільшеною лінією плечей і брюки вдало підкреслювали рожеві босоніжки. Але образ знову зіпсували надто яскравий макіяж і безглузда зачіска.


Дивіться: Ані Лорак, "Нова хвиля"


Нагадаємо, фанатів налякали кардинальні зміни у зовнішньому вигляді Ані Лорак.
Як повідомляв Знай.ua, у мережі бурхливо обговорюють другу вагітність Ані Лорак.
Також Знай.ua писав, Лорак віддала доньку в елітну школу Москви.