Російський репер Гнойний (Вячеслав Машнов), який здобув широку популярність після перемоги у реп-батлі над легендарним Oxxxymiron Мироном Федоровим, знімав відео за замовленням адміністрації Путіна.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з російських видань, яке посилається на близького до Кремля співрозмовника.

"Гнойного купували всього один раз, він взяв два мільйони і більше не продавався", — сказало джерело.

Концертний директор Гнойного Станіслав Смольянінов інформацію про його співпрацю з адміністрацією президента підтвердив.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Так, це дійсно був один єдиний раз. Сума в 2 млн рублів вказана не зовсім вірно, але максимально наближена до реальної. Знову ми не погоджувалися, тому що уряд не виплатив нам обумовлену суму під час першого співробітництва", — сказав він.

За даними співрозмовника, на замовлення Кремля знімали ролик "Соболєв Diss Chalenge". Він вийшов у квітні і набрав на YouTube близько 7 мільйонів переглядів.

У дисі Гнойний каже, що Соболєв змінює свої погляди за гроші і збирає "хайп на трупах". Перед цим Соболєв заявляв про те, що влада приховує реальну кількість загиблих під час пожежі в торговому центрі "Зимова вишня" в Кемерово, яка відбулася 25 березня. Пізніше Соболєв видалив відеозапис з цими заявами.

Репер СД з об'єднання "Антихайп", до якого входить і Гнойний, написав у твіттері, що адміністрація президента обіцяла гроші за інший кліп, але так їх і не виплатила.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома російська телеведуча Тіна Канделакі потрапила під шквал критики в Instagram. Вся справа в тому, що зірка опублікувала дві фотографії в несподіваних образах. Прихильники відразу ж відреагували на це і вибухнули шквалом критики на адресу телеведучої.

Варто зазаначити, що знімки Канделакі підписала з нагадуванням про прийдешнє двохсотріччя міста Грозного. Під фотографією вона написала, що турбота про дружбу народів Росії лежить на кожному, через, що вона сама бере участь у подібних заходах.

Нагадаємо, Єгор Крід щось мутить з Клюкіною.

Як повідомляв Знай.uа, дівчина Тіматі нарвалася на розлючених мусульман.

Знай.uа писав, переможниця Холостяк показала Кріда.