Український співак MONATIK (Діма Монатік), який має намір вже 1 червня 2019 року зібрати свій перший концерт на НСК "Олімпійському" Stadium Show "Love It Ритм", презентував яскравий проморолик.

На власному каналі в YouTube артист поділився з шанувальниками архівними відео знакових моментів свого творчого шляху. Відеоряд супроводжують рядка чесного і проникливого авторського вірша MONATIK’а.

Також ми раніше писали, що популярна українська співачка, учасниця групи "Время и стекло" Надя Дорофєєва показала шанувальникам фото, на якому вона зображена в дуже незвичайному вбранні.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

За годину знімок в Instagram зібрав понад 90 тисяч лайків. Так, на фото Дорофєєва позує в образі зі зйомок спільного з Монатиком кліпу на пісню "Глибоко" - співачка одягнена в білі лосини і оверсайз блузку.

Думки фанатів розділилися. Одні вважають образ вдалим, а от інші критикують.

Також ми писали про те, що відома українська співачка, солістка групи "Время и стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою на своїй сторінці в Instagram. Так, під спільним фото знаменитість також прикріпила історію про те, що саме мама підтримувала артистку у виборі одягу, і що неділю завжди був особливим днем тижня.

Ми повідомляли, що Дмитро Монатік не з тих артистів, хто любить розповідати про особисте життя і виставляти її напоказ. Тому для підписників музиканта стало дуже несподіваним його привітання з днем народження адресованому дружині на сторінці в Instagram.

Відома українська співачка, солістка групи "Время и стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів спільним знімком з Дмитром Монатиком на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно зірковий дует випустив спільну пісню "Глибоко", яка стала хітом в лічені дні.

Нагадаємо, Дорофєєва забула штани будинку, Монатік не помітив.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", продюсер і популярний український репер Олексій Потапенко, більш відомий як Потап поділився з фанатами яскравим селфи в незвичному образі.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, Monatik опублікував на своїй сторінці в Facebook тизер до фільму.