69-річний радянський, російський співак, автор пісень, актор Валерій Якович Леонтьєв не вийде на сцену фестивалю «Нова хвиля». Співак спішно скасовує відразу кілька виступів в Сочі з причини захворювання.


Такою інформацією поділився артист Росії у своєму профілі в Instagram, уточнивши, що не бажає, щоб його хвороба «обросла домислами й чутками».


«Шкода засмучувати вас, але я, швидше за все, не зможу взяти участь у сьогоднішньому і завтрашньому концертах на «Новій хвилі». Лікарі діагностували пневмонію і категорично заборонили мені виходити на сцену», - зазначає музичний виконавець.


І продовжує: «Я не хочу, щоб моя хвороба обросла домислами й чутками, тому відкрито кажу вам про це". І висловив надію на швидке одужання.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще


Під публікацією в коментарях фоловери висловлюють слова підтримки і визнання в любові: «Ви – те, чим ми дихаємо! Красивий, сильний чоловік. Бажаю повноцінно вилікуватися і назавжди забути слово «пневмонія», «Таааак, ніяких виступів, бережемо себе!!! Вас залишилося так мало 10-20 великих... так що до біса цю хвилю... постільний режим!!!», - відзначають шанувальники.


17-й конкурс молодих виконавців "Нова хвиля" (New Wave) проходить у Сочі в цьому році з 4 по 9 вересня. Слід уточнити, що раніше, до 2014-го року конкурс проводився в Юрмалі, Латвія. У Сочі ж «Хвиля» вирушила в 2015-му.


Валерій Леонтьєв, один з останніх, як вище було сказано, виконавців «класики радянської естради», лауреат безлічі премій, народився в селі Усть-Уса, Комі АРСР, в 1949-му році. Перший альбом вийшов у 1983-му році.


Крім двох десятків телемюзиклов, актор брав участь у зйомках картин "На чужому святі", "Не йдіть дівки заміж", "Страховий агент" і дикої "перебудовної" фантастиці "Екстрасенс".


Раніше стало відомо, що Борис Моїсеєв після інсульту, перенесеного в 2010 році, до цих пір не може прийти в себе. Шанувальники стурбовані станом здоров'я співака.


Нагадаємо, раніше «Знай.UA» повідомляв про те, що в холодильниках виявлені бактерії, які можуть призвести до серйозних захворювань.


«Знай.UA» повідомляв про те, що на концерті Imagine Dragons в Києві стався інцидент, в який довелося втрутитися поліції.