Нещодавно у зірки серіалу "Зачаровані" Роуз Макгоуен був день народження – актрисі виповнилося 45 років. В честь свята зірка вирішила викласти селфі з голими грудьми.

Взагалі актриса обожнює епатаж – нещодавно Макгоуен викладала в свій профіль знімок з моделлю-андрогіном Рейном Давом. До речі, ходять чутки, що у них з Роуз роман. Що не дивно – парочка разом приймала ванну. Нагадаємо також, що рік тому саме Роуз була в числі перших, хто звинуватив продюсера Харві Вайнштейна в сексуальних домаганнях.

Раніше повідомлялося, що груди Наомі Кемпбелл вистрибнули з корсета. Про Чорну пантеру останні кілька місяців не було ні слуху, ні духу. Якщо раніше вона постійно брала участь в якихось модних проектах, то влітку Наомі Кемпбелл буквально пішла в підпілля. Шанувальники всерйоз запідозрили, що 48-річна зірка вагітна від свого бойфренда – репера Скепти.

Але, мабуть, супермодель вирішила взяти відпустку. А тепер знову вийшла в світ – на вручення премії GQ Men Of The Year Awards 2018. І відразу ж зганьбилася. По-перше, Наомі на церемонію просто запізнилася. Точніше, приїхала майже під кінець. Так що по червоній доріжці біля входу зірка йшла тільки в супроводі охоронців і свого коханого – репера Скепти.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

А по-друге, вона вибрала для заходу ледь не найгірше вбрання у своїй кар'єрі. "Вона майже випала зі свого корсетного плаття в стилі фанкт", - похмуро прокоментувала Daily Mail появу чорної красуні на церемонії GQ Men Of The Year Awards.

Ми також писали, що скандальна "Міс Всесвіт" вивалила апетитні сідниці. 25-річна модель Олівія Калпо успішно будує кар'єру в шоу-бізнесі. Ось і зараз, прийшовши на чергове телешоу в якості гості, перед входом в студію вона почала позувати фотографам і посміхатися перехожим. Але не врахувала одного: розріз ззаду на її міні-спідниці виявилася занадто високим. Тому при кожному русі моделі всі глядачі могли спостерігати її п'яту точку практично у всій красі.

Нагадаємо, вульгарна Дорофєєва нарвалася на народний гнів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що в мережу злили стару "полуничку" Кайлі Міноуг.

Також "Знай.uа" писав, що Наомі Кемпбелл знялася повністю оголеною для модного глянцю.