На Хлої Кардашян знову накинулися в Мережі. На цей раз звинувачення насправді сміховинні. Передплатники впевнені: Хлої ретушує фото, коли публікує фото з відпочинку разом з донькою Тру.

Пальми, мовляв, дуже вже нахилені.

Хлої мовчати не стала і відповіла хейтерам: "Люди завжди знайдуть, до чого причепитися, особливо недоброзичливці. Деякі тут заявили, що я жахливо отфотошопила знімок, тому що пальми на ньому нахилені. Дорогі, я не ретушую пальми. Негатив не зробить ваше життя позитивним. Змініть свій погляд, і в житті настануть зміни".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше Хлої, до речі, звинувачували в тому, що вона займається спортом на великому терміні вагітності. Але і тоді вона відповідала хейтерам: "Для тих, хто раптом уявили себе лікарями. Я все роблю під контролем свого доктора, а мої вправи відібрані і рекомендовані. Спасибі! Не змушуйте мене переставати ділитися інформацією".

Раніше ми повідомляли про те, що відома світська левиця Хлое Кардашьян, яка стала мамою 12 квітня, дуже часто показує зворушливі знімки Тру Топмсон на своїй сторінці в Instagram. Так, дитина вже навчилася самостійно не тільки сидіти і ходити на горщик, але ще й позувати перед камерами. А першим професійним фотографом крихти стала її подружка Пі.

Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардаш'ян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів пікантним спільним знімком з найкращою подругою Ларсой Піппі в Instagram. Нещодавно дівчата вирушили на відпочинок у Маямі, змінюючи безліч купальників. Так, Кім показала відвертий кадр, на якому знаменитості поправляють бікіні.

"Кращі подружки, які одночасно поправляють труси найкращими залишаються на все життя!", - зворушливо підписала кадр Кардашьян. За 11 годин сексуальний знімок набрав 2,1 млн. лайків, а фолловери залишилися в захваті.

Нагадаємо, Кардашьян віддала свою дочку в моделі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" Кардашьян забула отфотошопить ногу.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що напівголі Кардашьян з подружкою поправили один одному труси.