Анна Хилькевич стала мамою вдруге трохи більше двох тижнів тому. За час вагітності актриса набрала майже 20 кілограмів. Нормальна вага для зірки "Універу" — це 46-47 кг, але в пологовому будинку Ганна важила цілих 65.

Актриса народила своєму чоловікові Артуру Волкову ще одну доньку, яку назвали Марійкою. У своєму Instagram знаменитість ділиться з шанувальниками радощами материнства і питає поради.

Проте деякі передплатники не упускають можливості дорікнути актрисі. Так, під одним із знімків хейтер звинуватив Ганну в тому, що вона стала приховувати фігуру після пологів, тому що дуже поправилася. Хилькевич не стала ігнорувати коментар і відповіла підписчику:

"Читала зараз питання до попереднього посту і натрапила на такий комент (як це прийнято у невихованих людей - фамільярно): "Хилькевич! Чого ховаєш фігуру?! Ти зараз важиш 66-67 кг! Тому фоткаешься по пояс!" Так от, ні, шановний читач ( до речі, це чоловік), я не ховаюся, мене просто діти фоткати ще не навчилися. А важу я зараз вже і поки 55 кг (мінус 10 з моменту пологів), ще 6 кг скину скоро і влізу в свої нові красиві брюки", - відповіла актриса.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Хилькевич анітрохи не переживає за свою зайву вагу, скинути зайве їй допомагає активний спосіб життя, правильна дієта годуючої мами спорт і масаж.

Ще одна причина — це нерви. Після народження маленької Маші старша дочка Хилькевич стала дуже дивно себе вести.

"У неї точно почалася криза трьох років, — розповіла Хилькевич. — Це просто щось нестерпне. Побажайте нам з чоловіком терпіння. Як пережити цей період заперечення і "не хочу-не буду"?!".

До речі, досвідчені мами помітили, що така нервова поведінка — це не горезвісна криза, а лише реакція на появу другої дитини в родині. Звичайні дитячі ревнощі. Дитина не знає, як реагувати на події і всіма силами намагається привернути до себе увагу мами і тата.

"Постарайтеся приділяти Аріше більше часу, ніж малятку!" — порадили Хилькевич шанувальники.

Нагадаємо, 31-річна актриса Анна Хилькевич стала мамою вдруге. Про цю радісну подію дівчина розповіла фанам свого "інстаграма", виклавши фотографію з малятком на руках.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 25 серпня 2008 року в ефір каналу ТНТ вийшла перша серія серіалу про життя студентів одного столичного вузу в гуртожитку. На честь ювілею канал запустив у соцмережах флешмоб "Виріс на Універі", який підтримали актори серіалу.

"Знай.uа" писав, слідом за голлівудськими знаменитостями тренд на селфі в стилі "ноумейкап" підхопили і багато російських зірок. Деяких з них без макіяжу, чесно кажучи, відразу може бути складно впізнати.