Філіп Кіркоров та Микола Басков зняли гумористичний кліп не пісню "Ibiza". Сюжет побудований навколо суперництва між співаками, які влаштовують один одному підлості. Кіркоров перекидає кабінку біотуалету, в якій знаходиться Басков.

За сюжетом співаки починають робити один одному дрібні капості, однак під кінець їх протистояння набуває все більш убивчих форм, від підпалювання одягу на тілі до ошпарювання окропом і відкушування носа. Відео закінчується жорстокою бійкою артистів і загибеллю обох.

У кліпі знялися Сергій Шнуров, Гарік Бульдог Харламов, Андрій Малахов і ряд інших персон шоу-бізнесу.

Обережно, в кліпі є ненормативна лексика!

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На початку кліпу артисти продемонстрували, що не позбавлені самоіронії. Глядачів чесно попередили, що на відео буде Кіркоров, а разом з ним і нецензурна лексика, сцени насильства і розпивання спиртних напоїв. Тому неповнолітніх попросили утриматися від перегляду.

За сюжетом Кіркоров і Басков ведуть себе як підлітки-хулігани, завдаючи один одному дрібні капості і залишають після себе повну сум'яття на знімальному майданчику.

Незважаючи на всю неординарність кліпу, в коментарях під відео переважають позитивні відгуки.

"Артист повинен бути різним, так як публіка різна. Людям з почуттям гумору подобається", — кажуть шанувальники Кіркорова.

"Кліп чисто посміятися, а не задуматися про сенс життя", — погоджуються просмотревшие відео.

"Кліп незрівнянний! Ви ж зрозуміли, що були відсилання та пародії

Ми раніше писали про ще один недавній шедевр Кіркорова - кліп "Колір настрою синій". У ролику співак зібрав зірок естради і представив їх у незвичних для глядачів образах.

За сюжетом Філіп – важкий підліток, який з друзями-школярами хитається по місту, тусується на вечірках і тероризує оточуючих суспільно неприйнятним поведінкою.

Нагадаємо, новий кліп Кіркорова шокував мережу. У поганому сенсі.

Як раніше повідомляв Знай.uа, Каньє Уест і Lil Pump шокували світ музики кислотним кліпом.

Також раніше портал "Знай.uа" повідомляв про те, що співак Філіп Кіркоров оформив опікунство над крокодилом.