MONATIK, який нещодавно оголосив Stadium Show "Love It Ритм" на НСК "Олімпійський" 1 червня 2019 року, презентував зворушливий промо-ролик майбутнього шоу.

Мультиартист поділився з шанувальниками архівними відео знакових моментів свого творчого шляху. Відео-ряд супроводжує неймовірно чесний і проникливий вірш артиста, який властивий саме MONATIK.

Як повідомлялося раніше, в перший день літа 2019 року MONATIK презентує свій третій студійний альбом на головній спортивній арені країни - НСК "Олімпійському". В альбомі будуть представлені пісні, які вже стали хітами "Те, від чого без розуму", "Життя співає", "Зашиває душу", "Цей день" (feat. Ніна Матвієнко), "Глибоко..." з Надею Дорофєєвої та інші.

"Це буде такий вечір, коли тисячі таких різних і таких особливих сердець стануть одним цілим і зазвучать в одному ритмі!" - заявив співак.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

"Так часто то, что перед нами Кажется таким недосягаемым, невозможным, необъятным. Мы сами себя загоняем в рамки И обязательно в приятном так старательно отыщем то, что неприятно. Но Стоит только раз почувствовать, узнать, словить этот безумный ритм Как все сомнения сердитые добреют, тают и уходят. Вот как так в жизни происходит? Объясните? Пестрили разговорами, пугали аналитикой, прогнозами. И слишком. Слишком часто перед нами закрывали двери. Так что теперь не страшно не добраться до мечты. Куда страшнее не попытаться это сделать Не поверить. Не осознать, что все огромные мечты на самом деле наши маленькие цели. Сегодня Олимпийский оказался очень близко Становится минутами все то, что ранее казалось мутными годами. Искренне надеюсь, что Вы с нами!".

Нагадаємо, Дмитро Монатік не з тих артистів, хто любить розповідати про особисте життя і виставляти його напоказ. Тому для підписчиків музиканта стало дуже несподіваним його привітання з днем народження адресоване дружині на сторінці в Instagram.

Як повідомляв портал "Знай.uа", фанати солістки популярної української групи "Время и стекло" Наді Дорофеєвої напевно вже чули про те, що співачка випустила нову серію свого влога, де показала, як проходили зйомки кліпу на пісню "Глибоко", записану спільно з Дмитром Монатиком.

"Знай.uа" писав, український репер Олексій Потапенко, більш відомий як Потап поділився з фанатами яскравим селфі в незвичному образі.