Дмитро Шепелєв з сином Платоном відпочили в Італії. Очевидці стверджують, що бачили телеведучого в компанії з таємничої коханої, повідомляють російські таблоїди.

Катерина Тулупова – ймовірне ім'я обраниці Дмитра, як стверджують у російській пресі. Вона є творцем жіночого клубу «Креативні сніданки».

Пара як і раніше не коментує чутки про свої відносини. Вперше інформацію про таємничу подругу Дмитра Шепелєва опублікували в лютому 2018 року. Пару помітили у Великому театрі, але самі знаменитості жодних пояснень з цього приводу не давали.

Даних про Катерину не так багато. За повідомленнями ЗМІ, жінка приїхала у російську столицю з Єкатеринбурга. Вона вчилася на факультеті дизайну в Московському енергетичному інституті. Зараз Тулупова організовує креативні сніданки для ділових жінок. Бізнесвумен виховує доньку Лізу від попередніх стосунків.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Шепелєва помітили в цікавій компанії. Популярний російський телеведучий Дмитро Шепелєв, який сам виховує сина після смерті його коханої, співачки Жанни Фріске, дав прихильникам привід для нових чуток. Зірку помітили в компанії загадкової блондинки, з якою він в парі прийшов у театр.

Нещодавно журналісти помітили Дмитра у Великому театрі разом із загадковою блондинкою. Шепелєв сходив на постановку "Манон Леско" з Анною Нетребко і Юсифом Ейвазовим.

Інкогніто передбачуваної супутниці телеведучого було швидко розкрите. Журналісти впевнені, що ця дівчина – Катерина Тулупова, засновниця жіночого клубу "Креативні сніданки".

В Instagram Анни Нетребко з'явилося відео, записане під час вечері з друзями. В кадрі з'являється Тулупова і Шепелєв: молоді люди мило розмовляють між собою, і навіть по відео зрозуміло, що їх пов'язують досить близькі відносини. На питання про новий роман Шепелєв звичайно відмовчується.

Нагадаємо, вдівець Жанни Фріске залишив сина на молоду коханку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Шепелєв заборонив синові бачитися з матір'ю.

Також портал "Знай.uа" писав, що чоловік покійної Фріске попався з новою пасією.