У своїх публікаціях пародист виконує сучасні хіти голосами зірок російської естради.


Кирило Нечаєв є фіналістом проектів "Головна сцена" і "Нова хвиля". На своєму Youtube-каналі музичний виконавець виставляє роліки, в яких переспівує модні хіти голосами зірок російської естради, і робить це так, що голос молодої людини часом важко відрізнити від вокалу артистів, пародії на яких він робить.


В числі інших, Кирило Нечаєв переспівав пісню Філіпа Кіркорова "Колір настрою синій" голосами Світлани Лободи, Шури, Федука, Валерія Меладзе, Діми Білана, Юрія Шатунова, Стаса Михайлова, Івана Дорна, Елджея і Людмили Зикіної.


До того ж, Кирило Нечаєв показав, як звучала б пісня Монеточки "Кожен раз", якщо б її співала не Монеточка, а монстри російського року, такі як Віктор Цой, В'ячеслав Бутусов або Валерій Кипелов.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще


Свій дебютний кавер Нечаєв записав на пісні Элджея "Мінімал". Блогер виконав її голосами російських зірок 90-х років.


"Я роздумував, як розкрутити свій Instagram-аккаунт. Вирішив зробити подібний експеримент, в дитинстві я любив займатися пародією, пародіював і Єльцина, і різних артистів, вирішив, що це може допомогти. Спочатку зробив перший ролик на пісню Элджея "Мінімал", де заспівав у стилі зірок 90-х, а потім, коли він вистрілив, почав розходитися, набрав більше 2 мільйонів переглядів, я вирішив зробити добірку, кожен четвер публікувати нове відео", - повідомив молодий виконавець.


Нагадаємо, раніше стало відомо, що стан Івана Дорна лякає його фанатів. Деякі з них відзначили, що співак може зловживати або наркотиками або алкоголем.


Також Знай.UA писав про те, що Настя Івлеєва розповіла подробиці свого інтимного життя з Елджеєм у всіх фарбах.


До того ж, Знай.UA писав про те, що росіянам заборонили слухати Бузову і Кіркорова. Також був складений список не тільки заборонених виконавців, але і список слів, які не повинні звучати в піснях.