Ти пам'ятаєш ту дивну, трохи космічну, секретарку Жданова з "Не родись красивою", яка за підсумком стала красунею і вийшла за боса заміж? Ми знайшли її нинішні фото і готові показати, якою стала актриса театру і кіно Неллі Уварова.


Як відомо, актриса поєднувалася шлюбом з режисером серіалу "Не родись вродливою" Сергієм Пікаловим, з яким вони познайомилися на знімальному майданчику.
Їх шлюб тривав всього три роки, і на даний момент Уварова щаслива в новому заміжжі з актором Олександром Гришиним. У подружжя є семирічна дочка Ія і півторарічний син Гнат.


Шанувальники відзначили, що актриса значно набрала вагу, а також кардинально змінила зачіску.
"Жесть! Ви дуже змінилися після серіалу!", "Ніби зовсім інша людина", - пишуть фанати у соцмережі знаменитої актриси.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще


Раніше стало відомо, що соцмережі підірвали фото співачки Наді Дорофєєвої, яка поправилася. Багато користувачів запідозрили, що дівчина вагітна. Нагадаємо, що музична виконавиця перебуває у шлюбі зі співаком Володимиром Дантесом. Багато відзначили, що не впізнають струнку зазвичай Надію. Але більша частина фоловерів в Инстаграмі з захопленням відгукнулася про зміни у зовнішньому вигляді співачки.


Також раніше Знай.UA публікував фото з аккаунта Насті Каменських, яка показала свої форми. На фото помітний рельєфний прес і стрункі ноги дівчини. Сама Настя зазначила, що їй ще є над чим працювати, так що вона точно досягне своєї мети.


Знай.UA також повідомляв, що Оксану Марченко віднесли до тих популярних осіб, які в опитуваннях про впізнаваність вважаються найпопулярнішими. Такою інформацією поділився керівник каналу "1+1" Олександр Ткаченко.