Не так давно популярна російська супермодель Ірина Шейк знялася топлес для відомого глянсового журналу, при тому не одна. Так, партнером по фотозйомці красуні став зовсім не її бойфренд, голлівудський актор Бредлі Купер, а привабливий іспанський манекенник Джон Кортахерена.

Ірина Шейк і Джон Кортахерена

Відповідні знімки Шейк опублікувала у своєму Instagram-акаунті. При цьому Ірина назвала Джона "своїм справжнім другом".

Крім того, супермодель також написала в соціальній мережі, що думала про те, кого в своєму житті може назвати «іконою».

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Мої ікони - це, безумовно, моя мама і моя бабуся. Я виросла в родині жінок і засвоїла, що жінка здатна здійснити все, чого хоче. Жінки сильні, і моя ікона зараз - це сильна жінка, яка здатна себе контролювати, жити сильно і незалежно, любити своє тіло. Я справжня ікона, це звичайна жінка - не моделі, актриси - що в змозі контролювати себе і керувати своїм життям", - заявила Шейк в Instagram.

Ірина Шейк

До речі, нещодавно Ірина Шейк красувалася на червоній доріжці 75-го Венеціанського кінофестивалю разом із культовим дизайнером Донателлою Версаче. Модельєр підібрала золоте плаття спеціально для Ірини, проте фанати одразу ж розкритикували образ.

Шанувальники почали коментувати побачене: "Якийсь невдалий дизайн сукні.", "Ірина красива, але плаття не йде вам", "Сукня не йде зовсім, сидить погано", "Не красиво їй богу, що прям краще за вбрання немає тут ні грудей, ні дупи, тільки на животі вся увага", "Абсолютно не красиве плаття. Хай простить мене Версаче. Але в ньому стільки зіпсували фігуру Ірині, що у мене немає слів".

Нагадаємо, Ірина Шейк показала серію дуже красивих чорно-білих портретів, які зробив її друг для іспанського випуску культового глянцю Vogue.

Як повідомляв портал Знай.uа, 6 вересня відбулася церемонія вручення нагород видання The Daily Front Row. Головними зірковими гостями стали Джіджі Хадід, Хейлі Болдуін та Ірина Шейк.

Також портал Знай.uа писав, що 32-річна Шейк з'явилася в нижній білизні на показі італійського бренду Intimissimi.