Нещодавно завершились зйомки реаліті-шоу про кохання "Заміж за Бузову", де самотні чоловіки змагалися за право бути супутником однієї із найвідоміших холостячок Росії.

Ходять чутки, що Бузова накинула оком на одного з учасників шоу 35-річного Сергія Зеленського.

Сергій і Ольга - колеги, адже раніше він теж працював на телебаченні. Але останні 14 років досить успішно веде весілля. На рахунку Сергія Зеленського вже більше 900 свят, його двічі визнали найкращим тамадою за версією спеціалізованих порталів.

Днями Сергій Зеленський дав інтерв'ю російському виданню, в якому розповів про свої взаємини з дівчатами, про те, чому він прийшов на шоу Бузової, а також про свої плани на майбутнє.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зазначимо, що цьому учаснику телепроекту "Заміж за Бузову" вдалося не лише знайти підхід до головної героїні шоу, але і зачіпати її серце, зворушивши дівчину своїм сюрпризом - відеороликом, власноруч змонтованим, який він присвятив Ользі.

Сергій зізнався, що прийшов на проект з твердим наміром підкорити серце Бузової.

На питання журналістів, чому у нього не вийшло відшукати ту єдину поза реаліті-шоу, молодий чоловік відповів досить відверто. За словами Зеленського, коли він в юному віці зустрічався з дівчатами, він не розумів, що йому слід шукати в них.

Виявляється, що у молодого чоловіка були стосунки, які тривали досить довго і закінчилися шість років тому. З розповіді Сергія Зеленського стає зрозуміло, що причиною розставання стали банальні причини, коли закохані не готові миритися з тим, що їх не влаштовує і в підсумку перестають розуміти один одного.

"Два з половиною роки ми працювали над відносинами, ходили до фахівців, намагалися їх налагодити і зберегти. В результаті зрозуміли, що у нас не виходить, що не підходимо один одному, хоча зробили все можливе. Ми розлучилися. З тих пір я не зустрічав ту саму, яка б мене зачепила до такої міри, щоб одружитися один раз і на все життя", - розповів Сергій Зеленський.

За його словами, саме такі почуття у нього викликає Ольга Бузова.

Зеленський також розповів про те, що його батьки дуже добре ставляться до Олі. Вони підтримали участь сина у проекті, адже давно мріють про його одруження та внуків.

"Це ж рух в сторону сім'ї? Так. Тому вони підтримали мене. До Олі вони ставляться добре. Я розповідав мамі якісь моменти з проекту, у мами з'явилися сльози на очах", - поділився Сергій.

Нагадаємо, нещодавно Ольгу Бузову помітили в компанії свого нового обранця.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ольга Бузова шокувала користувачів мережі новим фото.

Також "Знай.ua" писав, що Пугачова вкрай негативно відреагувала на спільні фотографії Бузової і Філіпа Кіркорова.