72-річний гуморист Євген Петросян, про чий шлюборозлучний процес говорять уже декілька тижнів, не став обмежуватися однією коханкою. Так, у соціальних мережах артистові приписують роман з 29-річною помічницею Тетяною Бурхановою, однак з'явилася інформація про те, що до особистого життя Петросяна дівчина насправді не має ніякого відношення.

Євген Петросян, Олена Степаненко

Масла у вогонь підлила Еліна Мазур, публічна захисниця інтересів екс-дружини Армена Джигарханяна Віталіни Цимбалюк-Романовської. Вона розповіла, як нещодавно з нею на зв'язок вийшла жінка, яка заявила, що перебуває у стосунках з артистом вже не перший рік. Поки що будь-які подробиці розлучення ані Євген Петросян, ані Олена Степаненко, що довгі роки прожили разом, ніяк не коментують.

Тетяна Бруханова

Артиста неодноразово бачили в товаристві молодої Тетяни Бурханової. До того ж ходять чутки, що дівчина вагітна. Інформацію про те, що Петросян крутить роман зі своєю асистенткою, яка молодша за нього на 43 роки, підтвердила адвокат Степаненко, Олена Забралова.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"До мене звернулася молода жінка, яка розповіла, що вона є давньою пасією Євгена Вагановича Петросяна. Мені були розкриті певні сторони у їхніх взаєминах", - розповіла Мазур і пообіцяла незабаром виступити із сенсаційними подробицями особистого життя Петросяна, про які досі ніхто і не здогадувався.

Нагадаємо, молода коханка Петросяна подарує йому спадкоємця. У програмі показали унікальні "вагітні" кадри, які журналістам вдалося роздобути.

Як повідомляв "Знай.ua", стало відомо, на що готовий Петросян заради молодої коханої. Петросян взимку має намір знову одружитися.

Також "Знай.ua" писав, що молода коханка Петросяна зізналася, як його "приручала".