Американська топ-модель та зірка соціальних мереж Емілі Ратаковські знялася у пікантному рекламному ролику для відомого бренду.


Ратаковські і Paco Rabanne


27-річна красуня стала обличчям парфумів "Paco Rabanne" під назвою "Pure XS". Про це розповіла сама модель на своїй сторінці в Instagram. За словами Емілі, вона дуже схвильована, адже вважає це дуже відповідальною місією, тим паче, що приєднатися до кампанії, на зразок цієї, було її давньою мрією.

Емілі Ратаковські
Емілі Ратаковські

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще


Як бачимо на відео, Емілі йде коридором, її оточує цілий натовп залицяльників, практично на кожному кроці чекають пастки. Але коли вона заходить до спальні, знімає з себе одяг та наносить парфуми.

Емілі Ратаковські
Емілі Ратаковські


Цікаво, що модельний бізнес – не єдине захоплення Ратаковські. Вона встигла спробувати себе і в ролі акторки.

Емілі Ратаковські
Емілі Ратаковські

Донька письменниці та професора, росла у Каліфорнії, але зі стрімким розвитком кар'єри та зростанням популярності почала багато подорожувати, і не тільки Європою. Бувала в Бантрі в Ірландії і на Мальорці в Іспанії.

Емілі Ратаковські
Емілі Ратаковські


У 2009-2010 році виконала роль Таші в серіалі "iCarly" на телеканалі Nickelodeon. У серпні 2012 року Емілі Ратаковскі знялася разом з Сарою Джин Андервуд в рекламі мережі фастфуду Carl's Jr. У 2013 році знялася в двох музичних кліпах – "Blurred Lines" Робіна Тіка і "Love Somebody" Maroon 5.

Емілі Ратаковські
Емілі Ратаковські

Зйомка топлес в "Blurred Lines" принесла їй велику популярність. YouTube спочатку заборонив відверту версію кліпу, але пізніше повернув її. Крім цього, модель оголилася і для календаря Sports Illustrated.
За версіями модних видань Емілі не раз називали новим секс-символом і найбажанішою дівчиною 2014 року. Працювала з такими фотографами як Тоні Келлі, з яким вона знялася для обкладинки турецького GQ.

Емілі Ратаковські
Емілі Ратаковські

У 2014 році продовжуючи акторську кар'єру вона зіграла другорядну роль в кінофільмі "Загублена", а три роки тому з'явилася в драмі "128 ударів серця". Її партнером по майданчику став актор Зак Ефрон.


Дивіться: модель Емілі Ратаковські у рекламі бренду "Paco Rabanne"


Нагадаємо, Памела Андерсон відмовила молодому коханцю.
Як повідомляв Знай.ua, Іван Дорн взяв участь у проекті "Танці з зірками".
Також Знай.ua писав, співачка Ані Лорак знайшла заміну чоловік-зраднику.