У третьому випуску "Танців з зірками" глядачі побачили не тільки запальні танці, але і виступ скандального музиканта Івана Дорна, який досить довго не з'являвся на публіці.

Реакція користувачів соціальних мереж була миттєвою. Думки фанатів розділилися щодо неоднозначного виступу Дорна.

Співак виконав російськомовну пісню з повторюваними словами "Опомнись". При чому перед виступом Дорна ведучий Юрій Горбунов зазначив, що це "повернення" співака. Крім того, в анонсі прозвучало, що всі чекали появи Дорна на українській сцені.

Опис "Схаменись" на каналі Івана Дорна в YouTube також носить досить суперечливий характер.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"Опомнись— слово-соціальне зброю. Ще не мат, але жалить так само. Опомнись! — сигнальна ракета в голови людей. "Опомнись" — якщо побачити це слово, з моментальної тривогою згадуєш про найважливіше у своєму житті. Опомнись! … слово-внутрішній конфлікт… Воно протвережує, змушує міркувати про головне. "Опомнись" — це ляпас, необхідна соціуму, хоча б на мить", – сказано в описі.

Шанувальники проекту та користувачі соціальних мереж досить негативно відреагували на таке поява Дорна в шоу "Танці з зірками".

"Що? Іван Дорн. "Танці з зірками". "Тут зараз Іван Дорн співав про "втопити весь світ". Цікаво... А чи будуть акції пікету проти його виступу". "Мені от просто цікаво, коли Ваня Дорн на "Голосі країни" плакав під "Пливе кача", про що він думав?". "На ніч включила телевізор і випадково натрапила на "Танці". Це шок, друзі, суцільний... до речі, зірковий гість з музичним номером – Іван Дорн з підведенням "повернення зірки...", – обурювалися фанати проекту.

Проте знайшлися і ті, кому дуже сподобалося несподіваний виступ Дорна.

"Іван Дорн щиро здивував. Сміло, як не крути присвячувати каналу пісню зі словами: "Вчора бігали за мною на заправках, а тепер я у них в музичних заставках". "Ні-ні-ні, старий добрий лапочка-Дорн краще, ніж такий неординарний", - відзначають вони.

Нагадаємо, алкоголік або наркоман: труси Дорна не на жарт стурбували фанатів.

Як повідомляв "Знай. ua", BullDorn і бабусин килим: нова фотосесія Дорна змусила засумніватися в адекватності співака.

"Знай. ua" писав, що Іван Дорн ледь не втік з власного концерту.