Популярна американська співачка і актриса, зірка діснеївських фільмів Селена Гомез, не перестає дивувати своїх шанувальників відвертими знімками.

Нещодавно, 26-річна зірка опублікувала в Instagram вельми еротичний знімок. На фото засмагла брюнетка розташувалася з коктейлем на шкіряному дивані в дуже гарячому вбранні. На Гомез був чорний топ, без бретелей, який оголяв її, на диво, величезні груди. У шанувальників мимоволі виникли питання щодо пишних форм дівчини.

Багато підписників Селени відзначили, що раніше вона не могла похвалитися такими розмірами і справа тут зовсім не в пушапі, а у пластиці.

Фанати переконані, що чергова зірка звернулася за допомогою до пластичних хірургів в гонитві за яскравою зовнішністю.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Так ось куди вона пропадала. Відновлювалася після операції на грудях" шанувальник

Заяву фана не можна назвати необгрунтованою, адже Селена Гомез дійсно останні кілька місяців вкрай рідко оновлювала профіль. Але, можливо, цей час пішов на підготовку нового альбому, який, за словами Селени, нарешті закінчено, пише Mirror.

Нагадаємо, що 55-річний італійський дизайнер і один із засновників модного будинку Dolce & Gabbana Стефано Габбана різко висловився на адресу співачки Селени Гомес. Габбана образив Гомес в Instagram.

У записі The Catwalk Italia, публікує фотографії вбрання знаменитостей, з'явився колаж із п'яти знімків Селени в червоних сукнях. Користувачам соцмережі було запропоновано вибрати краще з них.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", у Селени Гомес був непростий період. Спочатку вона розлучилася з The Weeknd, потім в сотий раз намагалася (схоже, невдало)відновити стосунки з Джастіном Бібером, а ще перенесла складну операцію з пересадки нирки, а потім довго була на реабілітації.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що особистий тренер американської співачки Селени Гомез зізналася, як допомагає артистці тримати себе у формі. У щоденному меню співачки – корисні і поживні продукти, які заряджають енергією, необхідної для зйомок, концертів та спілкування з пресою.