В кінці серпня у Франції відомий актор Вінсан Кассель і його молода 21-річна дружина Тіна Кунакі зіграли весілля. Церемонія пройшла у вузькому колі друзів в містечку Бидарт. Після цього зіркова пара відправилася на відпочинок в Бразилії, потім на французький курорт Біарріц.

Днями Тіна зробила перший світський вихід в новому статусі – з'явилася в ультрамодній сукні на Венеціанському кінофестивалі. Але вже сьогодні дружина Касселя опублікувала нове фото з відпочинку.

Тіна топлес і в хустині стоїть у воді. Біля неї Венсан в жовтих шортах і сорочці з принтом сидить на пірсі.

"Мій світ", – лаконічно підписала знімок модель.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше ми писали про те, що суботу, 24 серпня, 51-річний актор Венсан Кассель одружився на 21-річній моделі Тіні Кунакі. Реєстрація шлюбу пройшла в мерії невеликого містечка Бидарт, що на південному заході Франції. Фотографії молодят вже з'явилися в мережі: Венсан і Тіна виглядають дуже щасливими і закоханими.

Для весілля наречена вибрала довгу сукню з пишною спідницею і корсетом з ефектним ліфом. Розпущена копиця волосся, широка посмішка, легковажний букет і великі прикраси — Тіна виглядала неперевершено! А ось Венсан Кассель, судячи з усього, одружився в тому ж костюмі, в якому пішов під вінець з Монікою Беллуччі 14 років тому.

Напередодні церемонії Кассель та його наречена дали інтерв'ю журналу Vanity Fair Італія і знялися у відвертій фотосесії.

"Я навіть не сподівався когось зустріти, але це сталося. І ця жінка набагато молодше, ніж я міг уявити", — розповідає Венсан журналісту Vanity Fair Італія.

Нагадаємо, молоденька дружина Венсана Касселя відразу після весілля знялася в бікіні.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Венсан Кассель показав світу свою юну "Лоліту".

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, 24 серпня, 51-річний актор Венсан Кассель одружився на 21-річній моделі Тіні Кунаки. Реєстрація шлюбу пройшла в мерії невеликого містечка Бидарт.