Екс-учасниця скандального росыйського телепроекту "Дом-2" Дар'я Друзьяк, продовжує звинувачувати відомого 64-річного артиста Олександра Сєрова у зґвалтуванні. На днях в її мікроблізі Instagram зявилося фото, на яких вона нібито вагітна та знаходиться в лікарні.

Сама дівчина пише, що у неї сильні головні болі, нудота і загальна слабкість, але що саме лікарі їй діагностували, не зізнається та вперто продовжує стояти на своєму стосовно Сєрова. Як стало відомо в ході телешоу Андрія Малахова "Прямий ефір" Друзьяк потрапила на лікарняне ліжко після того, як на телепередачі вона спровокувала бійку.

Друзьяк

Справа в тому, що Сєров і Друзьяк вже вдруге були присутні на передачі, де з'ясовували стосунки. І якщо в перший раз дівчина заявила, що вагітна від артиста, то вдруге вона вже звинуватила його у зґвалтуванні.

Сам Сєров всі категорично заперечує, причому його правоту підтверджують колеги і піар-менеджер співака, які сказали, що дівчина добровільно будинку проживала у Сєрова з його дозволу. А коли на передачі було показано відео, що підтверджує лише тимчасове проживання Дар'ї в будинку Олександра, це остаточно переконало всіх у брехні Друзьяк про зґвалтування. Вона вийшла з себе і облила водою піар-менеджера співака Єгора Сурікова, внаслідок чого почалася бійка, після якої Друзяк зомліла.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Друзьяк


Зазначимо, що експертиза показала про відсутність вагітності у Друзьяк. Її публікацію в Instagram, на яких вона зображена в лікарні, викликали негативну реакцію серед її передплатників, які звинувачували Друзьяк у брехні і власному піарі.

Нагадаємо, Даша Друзьяк участница скандального шоу "Дом-2" у студії передачі "Розбір тижня" відверто розповіла про те, що колись заробляла гроші, займаючись ескортом. Даша зізналася в цьому на очах у свого колишнього хлопця Руслана.

Як повідомляв Знай.ua, модель і бізнесвумен Еліна Камирен, яка на всю країну уславилася своєю участю в скандальному реаліті-шоу "Дом-2", виклала надто відверті фотографії на своїй Instagram сторінці.

Також Знай.ua писав, що колишня учасниця реаліті-шоу "Дом-2" Ольга Бузова опублікувала на своїй сторінці в соцмережі нове фото, чим шокувала фанатів.