Подаюча великі надії чемпіонка СРСР зі стрибків на батуті Олена Сліпаченко стала черговим гостем програми "Прямий ефір" з Андрієм Малаховим на російському телебаченні. Ця жінка зараз позабута усіма і навіть рідний син хоче виселити її з власної квартири.

Відомий у Росії телеведучий Андрій Малахов показав глядачам у своїй програмі чемпіонку СРСР зі стрибків на батуті, яка колись подавала великі надії Олену Сліпаченко. Колишня спортсменка тепер не може прожити на мізерну пенсію від держави і змушена сидіти на вулиці і просити милостиню в жалісливих громадян. Сліпаченко зараз живе в Санкт-Петербурзі. За її словами, вона отримала травму більше десяти років тому і тепер пересувається виключно за допомогою інвалідного візка.

Олена Слипаченко в молодості

У колишньої чемпіонки прогнила частина хребта, оскільки потрібно було своєчасно робити операцію, а фінансових засобів у неї і родичів на оплату операції не знайшлося. Зараз Сліпаченко платить гроші сусідському хлопцеві, який за певну суму переміщує інвалідну коляску спортсменки і таким чином вона виходить на вулицю, де сидить з простягнутою рукою. Спочатку Сліпаченко соромилася жебракувати, але потім звикла, адже це хоч якийсь заробіток.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зі своїм сином екс-спортсменка практично не спілкується. Журналістам програми Малахова вдалося зв'язатися з родичем чемпіонки. Виявилося, що він проживає в квартирі з матір'ю, але не вважає її близькою людиною. Коли Сліпаченко отримала травму, її син навіть змінив прізвище. Він стверджує, що його мати зловживала наркотиками, тому і стала інвалідом, а спортивна травма нібито тут ні до чого.

Олена Сліпаченко зараз

Сама Сліпаченко зізналася, що мало часу приділяла сину, коли він був маленьким. Потім у студію програми прийшла заслужений майстер спорту СРСР Лідія Іванова і заявила, ніби Сліпаченко ніколи не завойовувала титул чемпіона Радянського Союзу.

Нагадаємо, українська красуня стала кращою на відборі ЧС з гімнастики.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українка Козлова красивою перемогою перервала невдалу серію.

Також портал "Знай.uа" писав, що Серена Вільямс виявилася в центрі расистського скандалу.