Українська співачка Світлана Лобода взяла участь у концерті на фестивалі "Нова хвиля" в специфічному вбранні: знаменитість одягла сукню від Gucci за чотири тясячи євро. Частина фоловерів виступила з критикою обраного наряду, а деякі – з похвалою.


Приміром, шанувальники відзначили дивину наряду, але й те, як він йде виконавиці.


Як тільки не називали фанати у соцмережі плаття: і "штора", і "фантик від цукерок", але зауважили, що воно вигідно виділяє довгі ноги знаменитості:


"З такими ногами і життя миле", "Ну, якщо у дівчини ноги від вух, то вони від вух", "Ідеал жіночої краси! Завжди сама стильна!", - відзначають в коментарях.


Критика чергувалася з захопленням:

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще


"Упакований подарунок з бантом", "Всі люди, як люди, а ти Лобода", "Ну навіщо???", - пишуть коментатори.


Раніше стало відомо, що буде модно восени-2018. Так серед трендів виявилися і сукні. Щоб не розлучатися з досить літнім вбранням, у кожної модниці в гардеробі має бути сукня з довгим рукавом. Крім цього варто прикупити в'язані светри, джинси класичного крою, теплі затишні кардигани і трендові ботфорти. Відзначено, що осіння сукню, згідно модним критеріям сезону, має бути з розкльошеними манжетами, може бути з принтами або декором.


Знай.UA писав про те, що Джамала, Никитюк та Полякова знялися в українському шоу у весільних сукнях. Шанувальники побачили анонс програми в Інстаграмі Джамали. Дівчина захопила своїх фоловерів.


Також Знай.UA писав про те, що стало відомо, як виглядала Світлана Лобода до походу до пластичних хірургів. На фотографіях видно, як у Світлани змінилася форма обличчя, губ, носа, очей, з'явилися вилиці. Також знаменитість кардинально змінила імідж з початку своєї кар'єри. Основною частиною тіла дівчини, яка змінюється, стали губи знаменитості. Цікаво, як буде змінюватися зовнішній вигляд зірки в подальшому.