Українська співачка Христина Соловій, яка була підопічною Святослава Вакарчука в шоу "Голос країни", нещодавно зробила відверту заяву. Молода артистка зробила зворушливе зізнання на сторінці в Facebook, яке шалено заінтригувало шанувальників.

Так співачка зізналася - спить по три години в день. Такий напружений графік пов'язаний з майбутнім концертним туром.

Але головне зізнання Христини Соловій в тому, що вона закохана. Правда співачка приховала ім'я обранця.

Українська співачка Христина Соловій, яку продюсує Святослав Вакарчук, виклала на своїй сторінці в Facebook зворушливий запис:

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

"Мені катастрофічно не вистачає часу, вчора навіть ходила до невролога – через запис альбому я сплю по три години в день вже другий тиждень, просто не можу заснути. Це дуже вимотує, але по обличчю не видно, тому що я закохана".

«Мені катастрофічно не вистачає часу, вчора навіть ходила до невролога. Запис нового альбому забирає весь час і спокій....

Posted by Христина Соловій on Wednesday, 12 September 2018

До речі, в липні Христина опублікувала загадкову фотографію з квітами, на якій натякнула шанувальникам на те, що закохалася або зараз у відносинах.
Нещодавно Соловій оголосила всеукраїнський тур. Це перші концерти співачки після річної перерви, яку вона взяла для запису нового альбому. Реліз буде називатися "Любий друг" і буде присвячений особистій історії Христини.

На хвилі успіху хіта "Тримай" Христина відразу почала працювати над авторськими піснями і вперше анонсувала вихід авторського альбому ще восени 2016 року.

Ті, хто чекає нових аранжувань народних пісень - будуть здивовані, в цьому і полягає інтрига - платівка відкриє нову Христину Соловій.

Варто також відзначити, сингл Fortepiano, який є візитною карткою співачки і розкриває звучання майбутнього альбому, - зараз зібрав 5,5 млн. переглядів на YouTube.

Нагадаємо, відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а від недавна – ще молода мама, Джамала презентувала новий кліп на пісню "Крила".

Як повідомляв портал "Знай.uа", фронтмен української групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук переконаний, що криваву війну на Донбасі здатна завершити тільки російська сторона – яка її почала.

Також "Знай.uа" писав, солістка популярної української групи "Время и Стекло" співачка Надя Дорофєєва вразила своїх підписчиків в Instagram, показавши знімок, який не схожий ні на один з інших в архіві артистки.