В 2019 році Міжнародний пеесенный конкурс "Євробачення" відбудеться в місті Тель-Авів в Expo Tel Aviv.

Євробачення 2019

На офіційному сайті організатори заявляють, що півфінали змагання проводитимуться 14 і 16 травня, а фінал - 18 числа.

Тель-Авів змагався за право проводити конкурс з Єрусалимом та Ейлатом. У повідомленні також наголошується, що "Тель-Авів представив дуже креативну і привабливу заявку по всім необхідним критеріям".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Гучний скандал: світ бойкотує "Євробачення 2019"

Діячі культури і мистецтва з різних країн виступили із зверненням до Європейського мовного союзу із закликом скасувати проведення конкурсу в Ізраїлі і перенести його в іншу країну «з меншою кількістю порушень прав людини». Під ним близько 150 підписів.

Трохи раніше в мережі з'явилася інформація про те, що Євробачення-2019 "втече" з Ізраїлю через політику. Після перемоги ізраїльтянки Нетты Барзілай, логічно наступний конкурс, згідно з правилами, повинен приймати Ізраїль. Але європейський мовний союз може відмовитися від проведення фіналу "Євробачення" в Ізраїлі, звинувачуючи оргкомітет у зайвій політизації конкурсу.

Нагадаємо, відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала презентувала новий кліп на пісню "Крила". Режисером виступила Ганна Яблонська, яка раніше працювала з артисткою під час підготовки ролика "Шлях додому", і знімала кліпи для Бумбокс і Pianoбой.

Як повідомляв портал "Знай.uа", фронтмен українського гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук переконаний, що криваву війну на Донбасі здатна завершити тільки російська сторона – яка її і почала.

Також "Знай.uа" писав, що солістка популярного українського гурту "Время и Стекло" співачка Надя Дорофєєва вразила своїх підписників в Instagram, показавши знімок, який не схожий ні на один з інших в архіві артистки.