За чотири десятки років Кейт встигла з'явитися на сотнях обкладинок модних видань, десятки раз пройти по подіуму, знятися в десяти музичних відео, випустити фотокнигу The Kate Moss Book, створити колекції одягу для Topshop і Equipment, розробити аксесуари для Longchamp, а також косметичні лінії для Rimmel і Decorté.

Одна з найбільш легендарних моделей 1990-х Кейт Мосс продовжує залишатися в центрі уваги.

Так колишній бойфренд Кейт - італійський фотограф Маріо Сорренто - вирішив згадати мальовничу старовину і опублікувати альбом з фотографіями молодої оголеної Кейт.

Варто відзначити, що ці знімки були зроблені Маріо ще до того, як і її, і його кар'єра з шаленою швидкістю взлетіли вгору. Більш того: перш ці фотографії Кейт Мосс ніде не публікувалися.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Коли Кейт було 18, а Маріо був її бойфрендом, він багато фотографував модель - для брендів, журналів і просто так, а реклама аромату Calvin Klein Obsessed, в якій Кейт Мосс знялася повністю оголеною, вже стала культовою.

Неопубліковані знімки Кейт Мосс, створені Маріо Сорренто, увійшли в книгу під назвою "Kate". Її випустило видавництво Phaidon. Всього в книзі 50 фотографій супермоделі, знятих у віці вісімнадцяти років. Книга вийде під редакцією Денніса Фрідмана, креативного директора W Magazine і близького друга Маріо Сорренто.

Тобто, як ви розумієте, альбом "Кейт" - це справжній скарб для шанувальників краси супермоделі і фотографій Маріо. Коштує такий альбом майже 80 фунтів стерлінгів, що на вересень 2018 року прирівнюється до 2 930 гривень. Не кожному українцю ця книга по кишені, однак для справжніх фанатів творчості гроші не мають значення.

До слова, про Маріо Сорренто теж є, що сказати, відомий fashion-фотограф, він знаменитий лаконічністю, простотою і відвертістю своїх фоторобіт. Про нього говорять, що він фотограф, який роздягає. І в цьому можна переконатися дивлячись на його роботи.

Першим серйозним досвідом для Маріо Сорренто стала зйомка рекламної кампанії парфумів Obsession від Calvin Klein. Його моделлю і його дівчиною стала нині знаменита, а тоді починаюча модель Кейт Мосс. Кейт в той час було сімнадцять років, Маріо - двадцять.

Зйомки проходили на острові, в них брали участь тільки фотограф і модель, ні візажистів, ні стилістів на острові не було.

Фотосесія стала вельми яскравою і щирою, але не тільки Маріо фотографував Кейт, сама Кейт також спробувала себе в ролі фотографа і зробила кілька відвертих знімків Маріо Сорренто, на яких він постав як талановита модель і красивий чоловік.

Нагадаємо, незважаючи на те, що останнім часом відома модель Кейт Мосс все рідше з'являється на публіці, кожен її вихід стає справжнім "святом" для папараці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Франко Фонтану відомий італійський фотограф, який зняв незабутню серію ню фотографій, під назвою "Басейн".

Також "Знай.ua" писав, супермодель, актриса і колишній ангел Victoria's Secret Даутцен Крез знялася в рекламі нижньої білизни голландської марки Hunkemöller. На чорно-білому відео Даутцен танцює тверк.