Скандально відома російська телеведуча Альона Водонаєва різко відреагувала на критику з боку хейтерів, основне заняття яких - поширювати бруд в соціальних мережах.

Альона Водонаєва

Так, 36-річній Водонаєвій, яка перефарбувала волосся у рожевий і зробила неонові вії, "доброзичливці" з категорії "щасливих дружин і мам" розповіли, що в її віці робити подібне зі своєю зовнішністю вже якось непристойно. Відповідь ведуча опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

"Рожеве волосся і старість… Так, так, саме так я реагую на коментарі від "щасливих дружин і матусь"! Йду в депресію, жеру бутерброди і ридаю", - написала Водонаєва.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, Хлої Кардашян знову накинулися в мережі. На цей раз звинувачення насправді сміховинні. Підписники впевнені: Хлої ретушує фото, коли публікує фото з відпочинку разом з донькою Тру.

Хлої мовчати не стала і відповіла хейтерам: "Люди завжди знайдуть, до чого причепитися, особливо недоброзичливці. Деякі тут заявили, що я жахливо відфотошопила знімок, тому що пальми на ньому нахилені. Любі, я не ретушую пальми. Негатив не зробить ваше життя позитивним. Змініть свій погляд, і в житті настануть зміни".

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", відома акторка і модель Памела Андерсон розлучилася з захисником Марселя і збірної Франції Аділем Рамі. Розставання відбулося за декілька днів після пропозиції вийти заміж, на яке 51-річна Андерсон відповіла відмовою.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що інтимні фото кількарічної давнини, на яких зображена відома співачка Кайл Міноуг, несподівано з'явилися в мережі. У травні 50-річна австралійка на честь ювілею опублікувала фото в стилі ню, і швидше за все подумати не могла, що хтось порсатиметься в архівах і відшукає ЦЕ.