Скандальна представниця Росії на Євробаченні Юлія Самойлова, яка нещодавно заявила про те, що покидає батьківщину і переїжджає жити в Європу, звернулась до своїх шанувальників з проханням.

"Втікачка" опублікувала на своїй сторінці в Instagram світлину, на якій зображена зі своїм коханим. Під фото Самойлова написала, що просить своїх фанатів порадити їй хороший "фільм на вечір", який можна було б із задоволенням переглянути. За найкращу пропозицію артистка пообіцяла нагороду – лайк.

"Вечір перед вихідними - це кайфовий час! Особливо на дивані перед переглядом фільму. Що подивитися? За найкращу пораду – лайк", - написала Самойлова.

Невідомо, чи поставила Самойлова комусь заповітний "лайк", але її публікація набрала їх понад дві тисячі, а також безліч коментарів з порадами.

І звичайно ж фоловери Самойлової не упустили шансу в черговий раз торкнулися теми її переїзду до Європи.
Дехто підтримав співачку.

"Втеча з Шоушена, ну це типу як еміграція в Європу",
"Ноги моєї більше не буде в Росії", - написали користувачі.

Однак не обійшлося і без гнівних коментарів.

"Переглянь свій ганебний виступ на Євробаченні", - зі злою іронією порадили співачці.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще


Нагадаємо, Самойлова, яка зганьбилася на весь світ своїм виступом на Євробаченні, пізніше вибачилася за свій провал в Лісабоні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Самойлова пояснила свою "втечу" з Росії.

Також "Знай.ua" писав, вчинок російської співачки Юлії Самойлової, яка нібито планувала переїхати до Європи, викликав у вельми неоднозначну реакцію.