Вчинок російської співачки Юлії Самойлової, яка нібито планувала переїхати до Європи, викликав у суспільстві вельми неоднозначну реакцію.

Самойлова Юлія
Самойлова Юлія

У підсумку, заява співачки виявилася акцією на підтримку тяжко хворих дітей. Поки їхні мами обговорюють, чи спрацює такий хід, в мережі всю цю історію називають не благодійністю, а чорним піаром. Схоже, що хайпанути у Самойлової і справді вийшло.

Про цей інцидент стало відомо завдяки короткому відео співачки в Instagram і сюжету одного з російських телеканалів.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що напередодні представник прес-служби Юлії Самойлової назвав причину еміграції з Росії.

"Це питання здоров'я", - заявили в прес-службі.

При цьому, представник російської виконавиці, яка брала участь від Росії на Євробачення-2018 підкреслив, що країну, куди можливо відправиться Юлія, вона сама і назве. У хештегах до публікації в Instagram співачка написала лише "Європа".

У прес-службі Самойлової додали, що не можуть розповісти про події більше, так як їм не вдається додзвонитись до виконавиці. Пізніше співачка змінила думку і сказала, що насправді не збирається виїжджати з країни і просто цитувала у своєму відео іншу жінку.

Варто нагадати, що російська співачка Юлія Самойлова, яка раніше заявила про бажання назавжди покинути РФ і виїхати до Європуи, прокоментувала своє рішення.

Відповідне відео вона виклала на своїй сторінці в Instagram.

Скандальна артистка відразу ж заперечила бажання емігрувати до Європи, зазначаючи, що лише повторила слова матері дівчини, яка прикута до візка.

Нагадаємо, у Самойлової виправдали втечу з Росії.

Як повідомляв Знай.uа "ні співати, ні підлогу підмести, совість втратила", - Самойлова біжить з Росії, колишні фанати влаштували "проводи".

Знай.uа писав, після Євробачення від Самойлової відріклася найближча людина.